Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervsgrunde i Region Midtjylland

Se alle ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland herunder. Hvis du leder efter erhvervsgrund i Region Midtjylland, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland i vores database. Find erhvervsgrund i Region Midtjylland her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland.

Få besked om nye erhvervslokaler i Region Midtjylland

179 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Statistik over udviklingen i ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye erhvervsgrunde i Region Midtjylland der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af erhvervsgrunde i Region Midtjylland der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over udlejede erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde til salg i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde til salg i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over solgte erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid.

Dato Alle udbudte erhvervsgrunde Nye udbudte erhvervsgrunde Udlejede og solgte erhvervsgrunde
22. september 2023 179 1 0
21. september 2023 178 0 1
20. september 2023 179 36 0
19. september 2023 143 37 75
18. september 2023 181 38 0
17. september 2023 143 0 0
16. september 2023 143 0 0
15. september 2023 143 0 0
14. september 2023 143 5 5
13. september 2023 143 5 0
12. september 2023 138 0 38
11. september 2023 176 0 0
10. september 2023 176 38 0
9. september 2023 138 0 38
8. september 2023 176 37 0
7. september 2023 139 0 37
6. september 2023 176 37 0
5. september 2023 139 0 1
4. september 2023 140 0 0
3. september 2023 140 0 37
2. september 2023 177 0 0
1. september 2023 177 2 2
31. august 2023 177 0 0
30. august 2023 177 1 1
29. august 2023 177 39 0
28. august 2023 138 0 0
27. august 2023 138 0 0
26. august 2023 138 0 0
25. august 2023 138 0 0
24. august 2023 138 0 0
23. august 2023 138 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervsgrunde i Region Midtjylland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over udlejede erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde til salg i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde til salg i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over solgte erhvervsgrunde i Region Midtjylland over tid.

Erhvervsgrunde
Antal ledige lokaler 179
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 428.499
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 232
Højeste m2-pris 455,47
Laveste m2-pris 75

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervsgrund til leje i Region Midtjylland

Søger du erhvervsgrund til leje i Region Midtjylland, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervsgrund i Region Midtjylland.

Når du leder efter erhvervsgrund til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med erhvervsgrunde til leje i Region Midtjylland herover. Vi har samlet alle erhvervsgrunde, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervsgrund i mange ejendomme af alle typer overalt i Region Midtjylland. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du erhvervsgrund i Region Midtjylland

Har du brug for hjælp til at finde erhvervsgrund i Region Midtjylland? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter erhvervsgrund i Region Midtjylland. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Region Midtjylland!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Region Midtjylland. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Region Midtjylland skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter erhvervsgrunde i Region Midtjylland

Når du søger erhvervsgrund i Region Midtjylland, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Region Midtjylland, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler i Region Midtjylland og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter Erhvervsgrunde til leje i Region Midtjylland

Når du søger erhvervsgrund til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje erhvervsgrund, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer erhvervsgrund.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Region Midtjylland, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige erhvervsgrunde til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type erhvervsgrund der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde erhvervsgrunde i Region Midtjylland, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der findes mange ledige erhvervsgrunde i Region Midtjylland, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye erhvervsgrunde i Region Midtjylland

Når du leder efter erhvervsgrund i Region Midtjylland, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye erhvervsgrunde i Region Midtjylland

Når du leder efter nye erhvervsgrunde til leje i Region Midtjylland, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Region Midtjylland.