Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Ishøj, Industrikrogen

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Se udlejerens/sælgerens kontaktinformationer

Eventhuset
Jørgen & Tino
tlf: 2047 8410 - 2758 2680
jar@artac.dk
Hjemmeside

Kontorlokaler - Kontorfællesskab

Attraktivt nyrenoveret indflytningsklar kontorfællesskab centralt på Vestegnen
Nyt kontorfællesskab med selvstændige kontorer og fællesarealer, særdeles centralt placeret i veludbygget industriområde i Ishøj med 1. min. til flere motorveje, bus og S-tog.

Ejendommen er på 1.200 M2 og med en række unikke faciliteter såsom 3.000 M2 have og stor terrasse samt parkeringsarealer. Ejendommen er nyrenoveret og fremstår meget flot, præsentabel samt indflytningsklar.

Hvis du ønsker at starte billigt i et selvstændigt kontorlokale, og samtidigt være en del af et dynamisk fællesskab af små/mindre virksomheder, tilbyder vi pt. 2 ledige kontorer i vores kontorfællesskab på 1. sal (Fra 15 til 45 M2)

Gratis parkering og Internet. Fri brug af mødelokale, køkken, toiletfaciliteter og adgang til fællesområder. Inklusiv i prisen er bl.a. Internet, El, varme og vand, samt rengøring i fællesarealer.
Pris fra kr. 3.000,- pr. måned + moms.

Services:
Indhegnet grund, Elektrisk gitterport, Videoovervågning, Alarmsystem, Internetforbindelse, Eget firmaskilt ved indgang, Konference-mødefaciliteter, Showroom, Køkken/frokoststue, Relax område med TV, Parkeringspladser, Rengøring mv.

Vi ser frem til at høre fra dig, og om dine ønsker og behov - samt ikke mindst fremvise, hvad vi selv synes er, et absolut fantastiske og hyggeligt kontormiljø!

Jørgen & Tino

Services: Adresseservice, Bredbånd, Eget firmaskilt ved hoveddør, Konferencefaciliteter, Køkken/frokoststue, Madordning, Møblering, Parkeringspladser, Rengøring