Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i København K

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i København K. Mere info om kontorlokaler til leje i København K.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i København K. Mere info om kontorlokaler til leje i København K.

Værd at vide når du søger kontor i København K

København K er Københavns centrum og byder velkommen til alverdens oplevelser! København K er charmerende og har utrolig mange små såvel som store gader med interessant arkitektur, butikker og cafeer.

Parkerne i København K bliver flittigt benyttet og skaber god mulighed for at få en smule fred for storbyslarmen.

Nyhavn i København K er absolut også et flot sted, som tiltrækker utrolig mange turister. Nyhavn består af en række farverige huse, som ligger ned til kanalen.
Du kan stige på en kanalrundfart herfra og komme ud og se området omkring Christianshavn, samt nyde udsigten udover Københavns flotte arkitektur. Den Sorte Diamant, som er Det Kongelige Bibliotek, ligger også ned til kanalen og er en utrolig smuk bygning, hvor du kan se vandet spejler sig i bygningens blanke glasfacade.

Hvis du ønsker at shoppe, så er Strøget og Købmagergade det perfekte sted at gå hen. Strøget er fyldt med en masse forskellige butikker, og sidegaderne dertil er ligeledes fyldt med butikker, som er lidt mindre og specialiserede. 
Udover at have mange butikker er København K også fyldt med god mad. Der er utrolig mange gode restauranter og endda flere, som har kvalificeret sig til Michelin stjerner.

Forlystelsesparken Tivoli er også placeret i København K og er altid en fornøjelse at besøge. De mange flotte udstillinger, koncerter, events osv. skaber altid glæde blandt de besøgende. Om sommeren er der fredagsrock, hvor du kan møde alle former for musikkunstnere, både nationale og internationale.

København K er en utrolig charmerende og spændende bydel at være bosat i.

 

Find kontor i København K på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i København K, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i København K . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i København K herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i København K end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i København K

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i København K. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i København K der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i København K?

I København K finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i København K ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København K kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i København K?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i København K.

Hvor meget koster et lokale i København K?

Prisen på et lokale i København K afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i København K.