Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Bestem selv hvad lejen skal være, ud fra jeres valg af lejemålets stand

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 194125
  • Kontor
  • 537 m2
  • 362.475 DKK
  • 30.206 DKK
  • 526.797 DKK
  • 43.900 DKK
  • 675 kr.
  • 981 kr.
  • 200

Kontor til leje, Ballerup, Lautruphøj

Velkommen til Kontorhus Lautruphøj - et præsentabelt ydre og indre

Området:
Ejendommen er beliggende centralt i ét af Ballerups mest eftertragtede erhvervskvarterer – Lautrupparken – der huser Danmarks største koncentration af high-tech og forskningsvirksomheder, hvorfor du nok har hørt det omtalt som Danmarks ”Silicon Valley”. Ejendommen er placeret få minutter fra Ring 4, der strækker sig fra Kongens Lyngby i nord, til Ishøj i syd, samt motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Ejendommen blev opført i 1986, og fremstår flot og præsentabel med den, for området, velkendte hvide facade. Ejendommen, som er på godt 11.000 m2, huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, heriblandt Testhuset A/S, C2IT A/S, ConvaTec Danmark A/S.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålene via et fælles glasindgangsparti, hvorfra man træder ind i en åben og indbydende foyer. Førsteindtrykket er vigtigt, og derfor er der også kræset for detaljerne med hyggelige loungemøbler, grønne planter og – til de førstegangsbesøgende – en elektronisk infotavle, der giver dine gæster et komplet og hurtigt overblik over huset, dets lejere og dagens møder.

Fra foyeren, der også fungerer som knudepunkt for de tre kontorblokke, finder man ligeledes ejendommens fælles kantine og mødecenter. Fra kantinen er der direkte udgang til husets grønne gårdhave og hyggekroge.

Det ledige lejemål udgør 537 m2, som kan blive istandsat og moderniseret, eller som denne annonce ligger op til, overtages som det er, for en lavere leje. Lejemålet er i dag inddelt i forskellige størrelser aflukkede kontorer og mødelokaler. Det vil være muligt at tilkøbe en opgraderingspakke, som kan være LED-belysning, glasdøre ind til kontorerne, trægulve eller hvad der end måtte være vigtigt for jer.

Til alle opgange er der elevator.

Parkerings- og trafikforhold:
Til ejendommen hører ca. 200 gratis parkeringspladser, og med mulighed for at leje privat p-plads i ejendommens parkeringskælder.

Der går ligeledes Bus 40E og 55E lige foran ejendommen, der ca. hvert 15. minut kører mellem hhv. Skodborg-Høje Taastrup og Allerød-Malmparten St. Fra ejendommen er der 2 stop til Malmparken St.

Størrelse:
Lejemålet udgør 537 m2, svarende til en halv etage.

Leje:
Den månedlige leje udgør kr. 30.206,25.

Svarende til en leje på kr. 675,00 pr. m2, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

En opgraderingspakke bestående af glasdøre og LED-belysning vil koste yderligere kr. 75,00 pr. m2.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Driftsudgifter:
Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 306,08 pr. m2.

Varme:
Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 92,15 pr. m2.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
C.

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:

Efter aftale.

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Lautruphøj i Ballerup. Ballerup har postnummeret 2750, og ligger i kommunen Ballerup, som ligger i Storkøbenhavn. Lokalet er i alt 537 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kontorlokale for 362.475 DKK per år.


200 parkeringspladser medfølger.


Rutevejledning

Lignende lokaler