Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Indflytningsklart og moderniseret kontorlejemål på 1. sal

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
 • 143740
 • Kontor
 • 376 m2
 • 278.240 DKK
 • 23.187 DKK
 • 329.376 DKK
 • 27.448 DKK
 • 740 kr.
 • 876 kr.
 • 200
 • 15

Kontor til leje, Albertslund, Herstedvang

Præsentabelt og moderniseret kontorlejemål på 1. salen istandsat med pæne glasløsninger, led-belysning mv.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier for medarbejdere og gæster, fælles kantine og fuldt møblerede mødelokaler med tv-skærme, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålet deler fælles præsentabelt indgangsparti med de andre lejere i opgangen, hvor man i stueplan har et hyggeligt loungeområde og trappe/elevator, der fører op til lejemålet på 1. sal til venstre.

Lejemålet består af en lang fordelingsgang med vestvendte vinduer, ud mod ejendommens parkeringsplads. Det første man møder ved lejemålet er to toiletter m. garderobe, samt et stort, åbent tekøkken med lyst trægulv, siddepladser og loungeområde.

Lejemålet byder herefter på 7 aflukkede kontorer af forskellige størrelser, bygget op med pæne glasløsninger, LED-belysning og gråsorte tæppefliser. Midt på gangen har man tilmed et lille ”indhak”, som passer godt til at printeren mv. kan stå centralt i lejemålet.

Udover egne faciliteter i lejemålet, så kan man ligeledes gøre brug af fælles mødecenter i nr. 12 stueplan, samt en stor kantine m. frokostordning. Mødelokalerne er til fri afbenyttelse for lejere på Herstedvang 10-14.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes en Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St.

Størrelse:
Lejemålet udgør 376 m2.

Leje:
Den månedlige leje udgør kr. 23.199,00, svarende til kr. 740 pr. m2, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

El:
Der er separat el-måler til alle lejemål.

Varme:
Der udarbejdes årligt (kalenderåret) et varmeregnskab, som fordeler varmeudgifterne på alle lejemål.

Lejer opkræves aconto varmebidrag svarende til kr. 87,20 pr. m2

Driftsudgifter:
Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, fælles el-forbrug, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Lejer opkræves aconto driftsbidrag svarende til kr. 136,02 pr. m2.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”.

Opsigelse:
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Herstedvang i Albertslund. Albertslund har postnummeret 2620, og ligger i kommunen Albertslund, som ligger i Storkøbenhavn. Lokalet er i alt 376 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 9.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kontorlokale for 278.240 DKK per år.


200 parkeringspladser medfølger.


Rutevejledning

Lignende lokaler