Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Ballerup

Du har søgt efter erhvervslokaler i Ballerup. Mere info om erhvervslokaler i Ballerup .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Ballerup. Mere info om erhvervslokaler i Ballerup .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Ballerup

Ballerup er en forstad til København med knap 40.000 indbyggere. Det er ligeledes hovedbyen i Ballerup Kommune, der var en af de få kommuner i Storkøbenhavn der ikke blev påvirket af kommunalreformen i 2007. Ballerup er delt op i flere bydele, og har både store boligområder med flere karréejendomme, områder med socialt boligbyggeri og store industriområder uden for byen.

Frem til 1800-tallet var Ballerup kendetegnet ved at være et landsbysamfund, men derefter begyndte byen at udvikle sig i kraft af sin placering tæt på Hovedstaden. Ballerup voksede sig i den periode fra landbruget til at være en udpræget industri- og serviceby. Efter Ballerup fik en station på Frederikssundbanen i 1879, blev byen hurtigt det trafikale og økonomiske knudepunkt i området. Herefter var befolkningstilvæksten nogenlunde konstant, indtil S-toget til Ballerup blev introduceret i 1949, hvorefter befolkningstilvæksten blev eksplosiv. Ballerups indbyggertal blev således næsten tredoblet fra 1960 til 1970. Siden da har indbyggertallet kun været svagt stigende, og Ballerups udvikling har i stedet været rettet mod at skabe gode rammer for de nuværende beboere samt tiltrække arbejdspladser i byens industrikvarter.   

 

Find erhvervslokaler i Ballerup

Leder du efter erhvervslokaler i Ballerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Ballerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Ballerup  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Ballerup, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Ballerup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Ballerup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Ballerup der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Ballerup?

I Ballerup finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Ballerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ballerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Ballerup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Ballerup.

Hvor meget koster et lokale i Ballerup?

Prisen på et lokale i Ballerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Ballerup.