Kontor til salg i Aalborg

Herunder kan du se kontorlokaler til salg i Aalborg og kontorejendomme til investering i Aalborg. Tryk på den kontorejendom til salg i Aalborg eller den kontorejendom til investering i Aalborg, som du ønsker mere info om. Find kontor til salg eller kontorejendom til salg i Aalborg her. God fornøjelse. Mere info om kontor til salg i Aalborg.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
21 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorejendomme til salg i Aalborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af kontorejendomme til salg i Aalborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal kontorejendomme til salg i Aalborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorejendomme i Aalborg der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorejendomme i Aalborg der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Aalborg over tid.

Dato Alle kontorejendomme til salg Nye kontorejendomme til salg Solgte kontorejendomme
30. november 2023 21 0 0
29. november 2023 21 0 0
28. november 2023 21 0 0
27. november 2023 21 0 1
26. november 2023 22 0 0
25. november 2023 22 0 0
24. november 2023 22 0 0
23. november 2023 22 1 1
22. november 2023 22 1 0
21. november 2023 21 0 0
20. november 2023 21 0 0
19. november 2023 21 0 0
18. november 2023 21 0 0
17. november 2023 21 0 0
16. november 2023 21 0 0
15. november 2023 21 0 0
14. november 2023 21 0 1
13. november 2023 22 0 0
12. november 2023 22 0 0
11. november 2023 22 1 0
10. november 2023 21 0 1
9. november 2023 22 1 0
8. november 2023 21 0 0
7. november 2023 21 0 1
6. november 2023 22 0 0
5. november 2023 22 0 0
4. november 2023 22 2 2
3. november 2023 22 2 0
2. november 2023 20 0 0
1. november 2023 20 0 2
31. oktober 2023 22 0 0

Statistik over udbuddet af kontorejendomme til salg i Aalborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af kontorejendomme til salg i Aalborg. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Aalborg over tid.

Kontorlokaler
Antal ledige lokaler 21
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 28.904
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 10.544

Kontor til salg i Aalborg

Der findes kontor til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en kontorejendom til salg i Aalborg, så er der mange muligheder. Du kan finde kontorlokaler til salg i Aalborg i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en kontorejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af kontorudlejningsejendomme kan være meget lukrativt.

Kontorejendomme til salg i Aalborg

Der findes kontorejendomme til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en kontorejendom til salg i Aalborg, så er der mange muligheder. Du kan finde kontorejendomme til salg i Aalborg i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en kontorejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af kontorudlejningsejendomme kan være meget lukrativt.

Du kan finde lokaler, erhvervslokaler, erhvervsejendomme og ejendomme til salg i Aalborg på oversigter på Nettet, og du kan bl.a. se de fleste ejendomme til salg i hele landet lige nu her på denne side. Når du leder efter kontorejendomme til salg i Aalborg, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de kontorejendomme til salg i Aalborg der bedst passer til dine ønsker. 

Søgning efter kontorlokaler til salg i Aalborg

Du kan finde kontor til salg og kontorejendomme til salg i Aalborg på oversigter på Nettet og du kan bl.a. se stort set alle kontorejendomme til salg i Aalborg lige nu her. Når du leder efter kontor til salg i Aalborg, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de kontorlokaler til salg i Aalborg der bedst passer til dine ønsker.

Der findes kontorer til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en kontorejendom til salg i Aalborg, så er der mange muligheder.  Det kan være en god investering at købe en kontorejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af kontorudlejningsejendomme kan være meget lukrativt.

Aalborg er en vigtig erhvervsby i Danmark, og den har et dynamisk og mangfoldigt erhvervsliv. Byen er hjemsted for en række store virksomheder. Aalborg er også et vigtigt center for vidensbaserede virksomheder, herunder inden for it, sundhed og bioteknologi.

Aalborg har gode transportforhold for virksomheder. Byen er beliggende i det nordlige Danmark og har en central placering i forhold til resten af landet. Der er gode forbindelser til København, Aarhus og Odense med både tog, bus og bil.

De gode transportforhold i Aalborg gør det nemt og hurtigt for virksomheder at transportere varer og medarbejdere. Det er med til at gøre Aalborg til en attraktiv destination for virksomheder.

Bydele i Aalborg

Aalborg Centrum

 • Byens centrum med et bredt udvalg af butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige faciliteter

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg Centrum

Aalborg SV

 • Blanding af boliger, erhverv og natur
 • Hjemmested for Aalborg Universitetshospital

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg SV

Aalborg SØ

 • Stor bydel med et bredt udvalg af boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner
 • Hjemmested for Aalborg Zoo og Aalborg Universitet

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg SØ

Aalborg Øst

 • Stor bydel med et bredt udvalg af boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner
 • Hjemmested for mange grønne områder

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst

Svenstrup J

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg,

Find ledige erhvervslokaler i Svenstrup J

Nibe

 • By med kanaler og broer
 • Hjemmested for Nibe Festival

Find ledige erhvervslokaler i Nibe

Gistrup

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Gistrup

Klarup

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Klarup

Storvorde

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Storvorde

Kongerslev

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Kongerslev

Nørresundby

 • By på den anden side af Limfjorden fra Aalborg
 • Hjemmested for mange historiske bygninger og kulturinstitutioner

Find ledige erhvervslokaler i Nørresundby

Kontorområder i Aalborg

De vigtigste kontorområder i Aalborg er:

 • City: Det centrale Aalborg er hjemsted for mange af byens største virksomheder, herunder Nordjyske Medier, Jyske Bank og ISS. Området har også et stort udvalg af restauranter, butikker og kulturelle attraktioner.
 • Vestbyen: Vestbyen er et moderne erhvervsområde, der er hjemsted for en række teknologivirksomheder, herunder ECCO, Grundfos og Novo Nordisk. Området er også hjemsted for Aalborg Universitetshospital.
 • Øgadekvarteret: Øgadekvarteret er et historisk kvarter, der er hjemsted for en række små og mellemstore virksomheder. Området har også et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker.
 • Aalborg SØ: Aalborg SØ er et nyere erhvervsområde, der er hjemsted for en række virksomheder, herunder Aalborg Portland og Aalborg Universitet. Området har også et stort udvalg af rekreative faciliteter, herunder Aalborg Zoo og Aalborg Sportscenter.

Disse områder er alle godt forbundet med offentlig transport og motorveje, hvilket gør dem til attraktive placeringer for virksomheder, der ønsker at tiltrække talent fra hele byen og regionen.

Mere information om Aalborg som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Aalborg, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Aalborg som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Aalborg i denne guide: Aalborg: Nordjyllands erhvervspuls