Boligudlejningsejendom til salg i Skive

Herunder kan du se boligudlejningsejendomme til salg i Skive og boligudlejningsejendomme til investering i Skive. Tryk på den boligudlejningsejendom til salg i Skive eller den boligudlejningsejendom til investering i Skive, som du ønsker mere info om. Find boligudlejningsejendom til salg eller boligudlejningsejendom til salg i Skive her. God fornøjelse. Mere info om boligudlejningsejendom til salg i Skive.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
2 ejendomme fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i boligudlejningsejendomme til salg i Skive over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Skive over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boligudlejningsejendomme til salg i Skive på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boligudlejningsejendomme i Skive der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boligudlejningsejendomme i Skive der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte boligudlejningsejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye boligudlejningsejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte boligudlejningsejendomme i Skive over tid.

Dato Alle boligudlejningsejendomme til salg Nye boligudlejningsejendomme til salg Solgte boligudlejningsejendomme
16. juli 2024 2 0 0
15. juli 2024 2 0 0
14. juli 2024 2 0 0
13. juli 2024 2 0 0
12. juli 2024 2 0 0
11. juli 2024 2 0 0
10. juli 2024 2 0 0
9. juli 2024 2 0 0
8. juli 2024 2 0 0
7. juli 2024 2 0 0
6. juli 2024 2 0 0
5. juli 2024 2 0 0
4. juli 2024 2 0 0
3. juli 2024 2 0 0
2. juli 2024 2 0 0
1. juli 2024 2 0 0
30. juni 2024 2 0 0
29. juni 2024 2 0 0
28. juni 2024 2 0 0
27. juni 2024 2 0 0
26. juni 2024 2 0 0
25. juni 2024 2 1 0
24. juni 2024 1 0 0
23. juni 2024 1 0 0
22. juni 2024 1 0 0
21. juni 2024 1 0 0
20. juni 2024 1 0 0
19. juni 2024 1 0 0
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0
16. juni 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Skive

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Skive. Se også samlet statistik over alle udbudte boligudlejningsejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye boligudlejningsejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte boligudlejningsejendomme i Skive over tid.

Boligudlejningsejendomme
Antal ledige lokaler 2
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 2.340
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 852

Boligudlejningsejendomme til salg i Skive

Du kan finde boligudlejningsejendomme til salg over hele landet på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for investeringsejendomme, boligudlejningsejendom og udlejningsejendomme. Det er rigtig smart at sætte sine penge i boligudlejningsejendomme til salg i Skive, da det er en god måde at tjene penge på. Det er en god investering, da du kan tjene penge på den løbende husleje, som du modtager fra lejerne.

Når du køber en boligudlejningsejendom, er det vigtigt at tage højde for nogle faktorer. Det er vigtigt at undersøge, hvor godt beliggende ejendommen er, og hvilke lejere der bor der. Det er også vigtigt at overveje, hvor meget du skal betale for ejendommen, og hvor meget du skal bruge på vedligeholdelse. Det er også vigtigt at undersøge, hvilke lejere der bor der, og hvor meget husleje de betaler. Det er også vigtigt at undersøge, hvilke forsikringer du skal have på ejendommen, og hvilke skatter du skal betale.

Når du køber en boligudlejningsejendom i Skive, er det også vigtigt at være opmærksom på administration og økonomi. Det er vigtigt at sikre, at du har styr på lejemål, husleje, vedligeholdelse og forsikringer. Det er også vigtigt at holde styr på, hvor mange lejligheder der er ledige, og hvor meget husleje du skal opkræve. Det er også vigtigt at holde styr på, hvornår lejerne skal betale husleje, og hvornår du skal betale skatter og afgifter. Det er også vigtigt at holde styr på, hvilke serviceydelser du skal yde, og hvilke regler der gælder for lejemål. Det er også vigtigt at holde styr på, hvilke krav der stilles til lejerne, og hvilke regler der gælder for udlejning af lejligheder.

Ved at købe boligudlejningsejendomme, kan du skabe en god portefølje af boliger, som kan give dig en god værdi. Det er også en god måde at tiltrække investorer, som kan hjælpe dig med at øge værdien af dine ejendomme. Du kan skabe en god forretning, som kan give dig en god indkomst. Det er derfor en god måde at tjene penge på, og det er en god investering for ejere af boligudlejningsejendomme.

Investeringsejendomme i Skive

Der er mange professionelle sælgere og rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige investeringsejendom i Skive. De kan hjælpe dig med at vurdere ejendommen, og de kan også hjælpe dig med at finde de rigtige lejere og de rigtige priser. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige forsikringer og skatter, som du skal betale. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervslokaler, som du kan leje ud til virksomheder. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervsejendomme, som du kan købe til en god pris.

Der er stor efterspørgsel efter investeringsejendomme i Skive, og det er derfor en god måde at investere på. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige beliggenhed og de rigtige ejendomme, når du køber investeringsejendomme  i Skive.

Skive er en vigtig erhvervsby i Midtjylland. Byen har en lang tradition for industri, og der er fortsat en stor andel af erhvervsudviklingen i Skive knyttet til industrien.

De vigtigste industrier i Skive er metalindustrien, fødevareindustrien og træindustrien. Ud over industrien er der også en række andre vigtige erhvervsområder i Skive. Skive Kommune har en ambitiøs erhvervspolitik, der skal sikre, at byen fortsat er en attraktiv erhvervsdestination. Kommunen arbejder blandt andet på at styrke uddannelses- og forskningsmiljøet i Skive, og kommunen tilbyder også en række støtteordninger til virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skive.

Skive har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger centralt i Midtjylland, og der er gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked. Skive er omgivet af en række motorveje, herunder E45, der forbinder Skive med København, Aarhus og Aalborg. Byen har også gode forbindelser til de øvrige byer i Midtjylland via de regionale veje. Skive har en direkte jernbaneforbindelse til København og Aarhus. Toget tager omkring 2 timer til København og 1 time til Aarhus. Samlet set er transportforholdene i Skive gode for virksomheder. Byen har gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked, og der er en række logistikvirksomheder, der tilbyder en række forskellige transport- og logistikydelser.

De vigtigste erhvervsområder i Skive er Vestbyen, Glyngøre og Højslev Stationsby.  Disse erhvervsområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse erhvervsområder findes der også en række mindre erhvervsområder spredt ud over Skive Kommune. Disse erhvervsområder huser en række virksomheder, der er specialiserede inden for en række forskellige brancher.

Bydele i Skive

Skive by består af 11 bydele, som er opdelt af grønne kiler. Bydelene er:

Skive Midtby er byens centrum og huser en række af byens vigtigste institutioner, herunder Skive Rådhus, Skive Bibliotek, Skive Museum og Skive Theater. Midtbyen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Brårup er en bydel i den nordlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Brårup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Gymnasium og Skive Tekniske Skole.

Dommerby er en bydel i den sydlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Dommerby er også hjemsted for Skive Kaserne.

Egeris og Bilstrup er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Egeris og Bilstrup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Business College og Skive Musikskole.

Egeris Syd er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Egeris Syd er også hjemsted for Skive Idrætscenter.

Erhverv Vestbyen er en bydel i den vestlige del af Skive. Bydelen er præget af erhverv og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Vikan A/S, Skive Vand A/S og Freja Transport & Logistics A/S.

Glyngøre er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder N.C. Nielsen A/S.

Højslev Stationsby er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Roslev Trælasthandel A/S.

Durup er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Breum er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Ramsing er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

De enkelte bydele har hver deres karakteristika og er med til at give Skive sin unikke identitet.

Mere information om Skive som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Skive, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Skive som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs guiden her: Skive: Erhvervsliv i spændende udvikling