Salg af butik i Nordsjælland

Her kan du finde købere der søger butiksejendom til salg i Nordsjælland. Du kan altid bruge søgefunktionen til at indsnævre søgningen ud fra forskellige kriterier, så du kun ser de købere, der vil købe butiksejendomme der matcher den ejendom du ønsker at sælge. Mere info om salg af butiksejendomme i Nordsjælland.

Få hurtig hjælp til salg af din erhvervsejendom eller investeringsejendom via tlf: 25238710 eller mail: vip@lokaleportalen.dk.


Er dine lokaler til leje eller salg?Leje/salg
Hvor store er dine lokaler?Størrelse
Der var ingen lokalesøger-annoncer der matchede din søgning. Prøv at søge på flere postnumre eller større areal.

Ofte stillede spørgsmål

Lokaleportalen.dk er den største portal og søgemaskine for udlejning og salg af erhvervsejendomme på markedet. Vi benyttes af mange virksomheder og ejendomsinvestorer, der søger erhvervsejendomme til salg, investeringsejendomme, erhvervsejendomme til eget brug eller ejendomme til investering.

Vi benyttes flittigt af mæglere og erhvervsmæglere i Nordsjælland, men du er velkommen til at tage direkte kontakt til køberne i vores database med henblik på salg af din erhvervsejendom, selv om du ikke benytter vurdering og rådgivning fra en rådgiver, mægler eller erhvervsmægler i Nordsjælland.

Hvis du har butiksejendomme til salg i Nordsjælland, er du kommet til det rigtige sted.

Guide: Salg af butiksejendomme i Nordsjælland

Når du vil sælge butiksejendom i Nordsjælland er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få solgt din ejendom, eller hvor du ikke får den salgspris som du havde forventet.

Vi har udviklet denne guide til, hvordan du hurtigst og bedst muligt gennemfører salg af erhvervsejendom i Nordsjælland.

1. Du skal handle hurtigt når du vil sælge din butiksejendom i Nordsjælland

Der kan være mange grunde til at sælge en erhvervsejendom. Det kan være at du har anvendt ejendommen til din virksomhed og ikke skal bruge den længere, at du har brug for likviditet, eller at du vil realisere en gevinst i form af værdiforøgelse på en investeringsejendommen. Hvis du forventer at få en god pris på ejendommen, så handl hurtigt. Det er ikke sikkert at markedsprisen holder sig på samme niveau de næste måneder. Sælg når du kan få en salgspris for din erhvervsejendom som du er tilfreds med. Mange der ønsker at sælge en ejendom til investering eller salg venter for længe, og ender med ikke at få solgt ejendommen til den pris de forventede.

2. Lav en gennemgang af den ejendom du vil sælge

Det er vigtigt, at du starter med at sætter dig godt ind i hvilken type erhvervsejendom du har. Hvad er størrelsen på ejendommen, hvor mange erhvervslokaler eller boliger er der i ejendommen, hvad kan ejendommen anvendes til?

Det er ligeledes vigtigt at du gennemgår ejendommen og sørger for, at den fremstår lækker og indbydende. Husk at køberne vil have større interesse for at købe din ejendom, hvis de ikke skal afsætte et stort budget til istandsættelse af ejendom.

Når du har styr på ovenstående, kan du begynde at tænke over hvordan du vil prissætte din investeringsejendom eller erhvervsejendom. Her er det vigtigt at du tager højde for en række forhold som f.eks. størrelse, beliggenhed, services og faciliteter. Du skal også være opmærksom på, hvad der er standard i markedet, så du ikke prissætter dig selv ud af markedet. På Lokaleportalen.dk kan du altid se hvad lignende ejendomme til salg koster.

3. Lav en profil af din kommende køber

Når du har analyseret din ejendom og dens anvendelsesmuligheder, kan du begynde at tænke over hvilken type købere der vil have glæde af at købe din ejendom. Hvilke brancher passer bedst til din beliggenhed? Hvilke størrelser af virksomheder vil have glæde af dine faciliteter? Og hvilke services vil de sætte pris på?

4. Beskriv din ejendom i en salgsopstilling

Nu er du klar til at lave en salgsopstilling. Formålet med salgsopstillingen er at skabe et overblik over ejendommen vinklet i forhold til den type køber du ønsker at sælge ejendommen til. Vil du sælge ejendommen til eget brug eller som en investeringsejendom

Salgsopstillingen skal bl.a. indeholde data om areal, beliggenhed, type, pris, årlige omkostninger, øvrige forhold. Hvis du vil sælge en ejendom til investering, er det en god ide at belyse hvilket afkast køberen kan forvente når han køber din investeringsejendom, og hvordan han evt. kan belåne investeringsejendommen med banklån eller realkreditlån til erhverv. Bemærk at graden af belåning af erhvervsejendomme og investeringsejendomme er anderledes en

Salgsopstillingen skal også indeholde en fyldig beskrivelse af ejendommen samt fotos.

5. Find ud af om du vil bruge en erhvervsmægler i Nordsjælland

Mange ejendomsselskaber står selv for salget af deres ejendom, og bruger en advokat med speciale i erhvervsejendomme til papirarbejdet, når de har fundet en køber. Men der er mulighed for at bruge en erhvervsmægler i Nordsjælland, der er specialiseret i at sælge erhvervsejendomme.

Erhvervsmægleren kan hjælpe dig med

-De laver en salgsopstilling og vurdering

-De finder potentielle købere

-De laver en salgsopstilling, købsaftale og skøde og hjælper med tinglysning.

-De står for al kontakt med køber og med rådgivning om den optimale køber

-De sørger for at ejendommen bliver solgt

Det kan være en fordel at anvende en erhvervsmægler i Nordsjælland, da de kan have et større netværk og dermed kan finde flere potentielle købere. De står også for al kontakt med køberne og sørger for at ejendommen bliver solgt. En erhvervsmægler tager typisk et gebyr på 1-3% af ejendommens pris samt markedsføringsudgifter.

Mange dårlige erfaringer med erhvervsmæglere:

Mange ejendomsselskaber der har prøvet at sælge erhvervsejendomme har dårlige erfaringer med mæglere. De oplever nemlig at erhvervsmægleren ikke arbejder særlig hårdt med salget af ejendommen efter at erhvervsmægleren først har fået ejendommen i kommission. Hvis man vælger en erhvervsmægler, skal man være rigtig opmærksom på, hvordan og hvor meget erhvervsmægleren arbejder med salget af ejendommen.

En anden grund til at mange ejendomsselskaber har dårlige erfaringer med erhvervsmæglere, er at der er mange useriøse erhvervsmæglere på markedet. De useriøse erhvervsmæglere opkræver markedsføringsgebyr for deres ydelser, men leverer ikke den forventede service. De useriøse erhvervsmæglere giver ofte ejendomsselskaber falske forhåbninger om hurtigt salg for at få kontrakten på salget af ejendommen

Giv ikke erhvervsmægleren ejendommen i enekommission

Hvis du vælger at arbejde sammen med en erhvervsmægler, er det vigtigt at du ikke giver erhvervsmægleren ejendommen i enekommission. Hvis erhvervsmægleren ikke har ejendommen i enekommission, tjener erhvervsmægleren kun penge, hvis erhvervsmægleren sælger ejendommen. Dermed kan du selv arbejde med salget af din ejendom samtidigt med erhvervsmægleren – og betaler ikke penge til erhvervsmægleren hvis du selv finder en køber.

Hvis du ikke giver erhvervsmægleren sagen i enekommission, kan du også lade flere forskellige erhvervsmæglere arbejde med salget af din investeringsejendom eller erhvervsejendom. På den måde kan du være sikker på, at flere mennesker ser ejendommen, og dermed øger du chancerne for at finde en køber.

Betal ikke markedsføringsbidrag til erhvervsmægleren

Mange erhvervsmæglere opkræver et større markedsføringsbidrag, som en del af deres aftale. Hvis en mægler, som vil være din rådgiver, vil opkræve et markedsføringsbidrag, er det et dårligt tegn på at han ikke har adgang til relevante købere til din ejendom. Du bør derfor aldrig betale et markedsføringsbidrag til en erhvervsmægler.

6. Markedsføring når du vil sælge din ejendom

Nu er du klar til at starte markedsføringen af din ejendom. Her er den oplagte proces

Annoncér din erhvervsejendom eller investeringsejendom til salg på Lokaleportalen.dk

Det er meget vigtigt at du laver en god annonce, der beskriver din ejendom og dine kontaktoplysninger klart og tydeligt. Husk at få taget nogle gode billeder af ejendommen, så køberne kan se hvad de køber.

Du lægger din annonce direkte op her på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal og søgemaskine for udlejning og salg af erhvervsejendomme. Lokaleportalen.dk benyttes af næsten alle virksomheder, der er på jagt efter nye brugerejendomme og lokaler, og mange ejendomsinvestorer der søger ejendomme til salg. Ved at annoncere din erhvervsejendom til salg på Lokaleportalen.dk, eksponerer du med andre ord ejendommen for en stor del af de virksomheder, der leder efter lokaler, brugerejendomme, og investeringsejendomme til salg på et givent tidspunkt.

Tag direkte kontakt til de købere, der søger ejendom til salg i Nordsjælland

Du kan også tage direkte kontakt til de købere, der søger erhvervsejendomme til salg i Nordsjælland. Mange af disse virksomheder beskriver nemlig deres ønsker på Lokaleportalen.dk. Du kan søge direkte i kartoteket efter købere og tage direkte kontakt til de dem der søger ejendomme, der minder om den ejendom eller de ejendomme du har til salg, og invitere dem til en fremvisning.

Brug dit netværk til at finde en køber til din ejendom

Mange ejendomsinvestorer finder deres ejendomme gennem netværk og personlige kontakter. Så hvis du kender nogen, der leder efter ejendomme til salg, så tag fat i dem og fortæl dem om den ejendom du vil sælge. Måske kan I indgå en aftale.

Brug sociale medier

Sociale medier er en oplagt mulighed for at nå ud til mange potentielle købere på en gang. Lav en annonce på Facebook eller andre sociale medier, så flere kan se din ejendom.

7. Fremvis ejendommen

Nu begynder det at strømme ind med interesserede købere. Når du fremviser ejendommen, så sørg for at have en mental liste med spørgsmål, så du kan finde ud af, om de er det rigtige match til din ejendom. Husk at giv køberne tid til at se sig omkring og stille spørgsmål. Husk også at være åben i forhold til forhandling om pris og i forhold til de potentielle køberes ønsker.

8. Tjek køberen ud

Når du har fundet en køber, som du tænker, du vil sælge din erhvervsejendom eller investeringsejendom til, er det meget vigtigt at du tjekker køberen ud. Det vigtigste er du undersøger køberens økonomiske forhold. Du kan let trække køberens regnskaber via offentlige databaser. Det er også vigtigt at du bruger din mavefornemmelse. Det kan nemlig blive meget dyrt at sælge ejendom ud til den forkerte køber.

9. Underskriv købsaftalen

Når du har undersøgt køberen og er sikker på, at alt er i orden, så er det tid til at underskrive købsaftalen. Husk at få kontrakten tjekket af en ejendomsadvokat med speciale i erhvervsejendomme, så du er sikker på, at den er i orden. Kontrakten skal blandt andet indeholde information om salgspris, tidspunkt for betaling af købesum, forventede omkostninger, overtagelsesdato, evt. servitutter mv.

10. Følg sagen til dørs

Når du har underskrevet købsaftalen, så hold øje med at du modtager betalingen rettidigt, og følg op hvis køberen ikke betaler. Det er god stil at stå til rådighed for spørgsmål fra den nye ejer af ejendommen de første måneder efter salget.