Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Lokalesøgere i København

Du har søgt efter virksomheder der søger Butik i København .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
• Minimum 1,700 square foot, one level. • Rectangular, open plan • Minimal construction required • High ceilings (10 ft) • Bathrooms and/or showers available. Other ne...
  Jeg søger Butik til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
  Jeg søger Butik til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Butik til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
  Jeg arbejder som sølvsmed og søger et lokale hvor jeg kan have værksted og butik/showroom. Helst i gadeplan, alternativt i høj kælder.
   Jeg søger Kontor, Butik, Klinik til salg i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Jeg søger Kontor, Butik, Klinik til salg i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger Kontor, Butik, Klinik til salg i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Liberalt erhverv. Consulting, coaching, terapi og yoga. Noget online og noget i lokalerne. Gerne i kombination med / mulighed for bolig.
    Jeg søger Butik til leje i København Nørrebro
    Jeg søger Butik til leje i København Nørrebro Jeg søger Butik til leje i København Nørrebro
    Hej. jeg søger efter og leje en lokale til en is butik med ca 10 siddepladser. meget gerne på Nørrebrogade
     Jeg søger Butik, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger Butik, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Butik, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger lokaler til kaffebar, cafe, juicebar, take away med kold mad, cafe med varm mad.
      Jeg søger Kontor, Butik til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg
      Jeg søger Kontor, Butik til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg Jeg søger Kontor, Butik til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg
      Ikke interesseret i kontorplads i åbent miljø. Evt. nedlagt klinik eller butik. Evt. 6 mdr lejekontrakt med mulighed for forlængelse.
       Jeg søger Butik, Showroom til leje i København Østerbro, Kongens Lyngby, Gentofte m.fl.
       Jeg søger Butik, Showroom til leje i København Østerbro, Kongens Lyngby, Gentofte m.fl. Jeg søger Butik, Showroom til leje i København Østerbro, Kongens Lyngby, Gentofte m.fl.
       Søger kombineret butik og showroom på ca. 100 m2. Gerne beliggende på Østerbro eller nord for københavn (max distance lyngby)
        Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
        Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
        Hej Jeg søger sammen med min kæreste og partner et nyt værksted til vort gammeldags bogtrykkeri, gerne med mulighed for at vise plakater etc., dvs, gerne i en butikslokale...
         Jeg søger Lager, Butik, Erhvervsgrund til salg i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
         Jeg søger Lager, Butik, Erhvervsgrund til salg i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl. Jeg søger Lager, Butik, Erhvervsgrund til salg i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
         Butikslokale på 1000 kvm tilhørende kontor 200-300 kvm og tilbygget højlokale
          Jeg søger Butik, Undervisning til leje i København Vesterbro
          Jeg søger Butik, Undervisning til leje i København Vesterbro Jeg søger Butik, Undervisning til leje i København Vesterbro
          Jeg søger et lokale / butik ,som jeg kan bruge som køreskole , der skal kunne undervises op til 10-12 elever dvs med 40-80 kvm lokale , og evt med toilet
           Jeg søger Butik, Kontorfællesskab, Klinik til leje i Brønshøj
           Jeg søger Butik, Kontorfællesskab, Klinik til leje i Brønshøj Jeg søger Butik, Kontorfællesskab, Klinik til leje i Brønshøj
           der skal være adgang til køkken, toilet, venteværelse og handicap adgang og -toilet
            1 2 3 >