Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Lokaler til leje på Nørrebro

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje på Nørrebro herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler på Nørrebro i vores database. Find dit nye lokale på Nørrebro her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje på Nørrebro.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

47 lokaler fundet
1 2 3 >

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje på Nørrebro

Søger du et lejemål eller et lokale til leje på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje på Nørrebro.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje på Nørrebro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje på Nørrebro, kontor til leje på Nørrebro, lager til leje på Nørrebro, værksted til leje på Nørrebro, klinik til leje på Nørrebro, showroom til leje på Nørrebro, lokale til leje på Nørrebro, erhvervslokale til leje på Nørrebro, restaurant til leje på Nørrebro eller produktion til leje på Nørrebro. Få besked om nye lokaler til leje på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler på Nørrebro

Har du brug for hjælp til at finde lokaler på Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler på Nørrebro. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler på Nørrebro!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje på Nørrebro. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor på Nørrebro skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler på Nørrebro

Når du søger lokaler på Nørrebro, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler på Nørrebro, kan du gøre det via disse links: Butik til leje på Nørrebro, kontor til leje på Nørrebro, lager til leje på Nørrebro, værksted til leje på Nørrebro, showroom til leje på Nørrebro, lokale til leje på Nørrebro, erhvervslokale til leje på Nørrebro, restaurant til leje på Nørrebro, produktion til leje på Nørrebro, butikslokaler til leje på Nørrebro, butikker til leje på Nørrebro, kontorlokaler til leje på Nørrebro, lagerlokaler til leje på Nørrebro, lokaler til leje på Nørrebro, værksted til leje på Nørrebro, lokaler til showroom til leje på Nørrebro, erhvervslokaler til leje på Nørrebro, restauranter til leje på Nørrebro, restaurantlokaler til leje på Nørrebro, produktionslokaler til leje på Nørrebro, butikslokaler på Nørrebro, kontorpladser på Nørrebro, kontorlokaler på Nørrebro, kontorer på Nørrebro, lagerlokaler på Nørrebro, lokale på Nørrebro, lokaler til værksted på Nørrebro, lokaler til showroom på Nørrebro, lokaler på Nørrebro, erhvervslokaler på Nørrebro, restaurantlokaler på Nørrebro, produktionslokaler på Nørrebro, erhvervslejemål på Nørrebro, klinikfællesskaber på Nørrebro, kontorfællesskaber på Nørrebro, kontorhoteller på Nørrebro, butik på Nørrebro, kontor på Nørrebro, kontorplads på Nørrebro, arbejdsplads på Nørrebro, lager på Nørrebro, lokale på Nørrebro, værksted på Nørrebro, showroom på Nørrebro, erhvervslokale på Nørrebro, restaurantlokale på Nørrebro, produktionslokale på Nørrebro, erhvervslejemål på Nørrebro, klinikfællesskab på Nørrebro, kontorfællesskab på Nørrebro, kontorhotel på Nørrebro, ledige butikslokaler på Nørrebro, ledige kontorpladser på Nørrebro, ledige kontorlokaler på Nørrebro, ledige kliniklokaler på Nørrebro, ledige kontorer på Nørrebro, ledige lagerlokaler på Nørrebro, ledige lokaler på Nørrebro, ledige lokaler til værksted på Nørrebro, ledige lokaler til showroom på Nørrebroledige erhvervslokaler på Nørrebro, ledige restaurantlokaler på Nørrebro, ledige produktionslokaler på Nørrebro, ledige erhvervslejemål på Nørrebro, ledige klinikfællesskaber på Nørrebro, ledige kontorfællesskaber på Nørrebro eller ledige kontorhoteller på Nørrebro, butikslejemål på Nørrebro, kontorlejemål på Nørrebro, kliniklejemål på Nørrebro, lagerlejemål på Nørrebro, værksted på Nørrebro, showroom på Nørrebro, lokaler på Nørrebro, erhvervslokale på Nørrebro, ledige butikslejemål på Nørrebro, restaurantlejemål på Nørrebro, butik til afståelse på Nørrebro, butikslokaler til afståelse på Nørrebro, restaurant til afståelse på Nørrebro og restaurantlokaler til afståelse på Nørrebro.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler på Nørrebro, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler på Nørrebro og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje på Nørrebro

Søger du et lejemål eller lokaler til leje på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje på Nørrebro.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje på Nørrebro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje på Nørrebro, butikker til leje på Nørrebro, kontorlokaler til leje på Nørrebro, lagerlokaler til leje på Nørrebro, lokaler til leje på Nørrebro, værksted til leje på Nørrebro, lokaler til showroom til leje på Nørrebro, erhvervslokaler til leje på Nørrebro, kliniklokaler til leje på Nørrebro, restauranter til leje på Nørrebro, restaurantlokaler til leje på Nørrebro eller produktionslokaler til leje på Nørrebro.

Lokaler på Nørrebro

Søger du et lejemål eller lokaler på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler på Nørrebro.

Du kan se listen med lokaler på Nørrebro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler på Nørrebro, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Nørrebro, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler på Nørrebro, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler på Nørrebro, kontorpladser på Nørrebro, kontorlokaler på Nørrebro, kontorer på Nørrebro, kliniklokaler på Nørrebro, lagerlokaler på Nørrebro, lokaler på Nørrebro, lokaler til værksted på Nørrebro, lokaler til showroom på Nørrebro, lokaler på Nørrebro, erhvervslokaler på Nørrebro, restaurantlokaler på Nørrebro, produktionslokaler på Nørrebro, erhvervslejemål på Nørrebro, klinikfællesskaber på Nørrebro, kontorfællesskaber på Nørrebro eller kontorhoteller på Nørrebro. Få besked om nye lokaler på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Lokale på Nørrebro

Søger du et lejemål eller et lokale på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale på Nørrebro.

Du kan se listen med lokaler på Nørrebro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler på Nørrebro, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler på Nørrebro

Når du leder efter lokaler på Nørrebro, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler på Nørrebro

Når du leder efter nye lokaler på Nørrebro, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder på Nørrebro.

Find lokaler på Nørrebro

Hvis du leder efter en bestemt type lokale på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik på Nørrebro, kontor på Nørrebro, kontorplads på Nørrebro, klinik på Nørrebro, arbejdsplads på Nørrebro, lager på Nørrebro, lokale på Nørrebro, værksted på Nørrebro, showroom på Nørrebro, erhvervslokale på Nørrebro, restaurantlokale på Nørrebro, produktionslokale på Nørrebro, erhvervslejemål på Nørrebro, klinikfællesskab på Nørrebro, kontorfællesskab på Nørrebro, kontorhotel på Nørrebro. Få besked om nye lokaler på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler på Nørrebro

Søger du et lejemål eller ledige lokaler på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler på Nørrebro.

Du kan se listen med ledige lokaler på Nørrebro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler på Nørrebro, ledige kontorpladser på Nørrebro, ledige kontorlokaler på Nørrebro, ledige kliniklokaler på Nørrebro, ledige kontorer på Nørrebro, ledige lagerlokaler på Nørrebro, ledige lokaler på Nørrebro, ledige lokaler til værksted på Nørrebro, ledige lokaler til showroom på Nørrebro, ledige lokaler på Nørrebro, ledige erhvervslokaler på Nørrebro, ledige restaurantlokaler på Nørrebro, ledige produktionslokaler på Nørrebro, ledige erhvervslejemål på Nørrebro, ledige klinikfællesskaber på Nørrebro, ledige kontorfællesskaber på Nørrebro eller ledige kontorhoteller på Nørrebro. Få besked om ledige lokaler på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål på Nørrebro

Søger du et erhvervslejemål på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål på Nørrebro.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål på Nørrebro herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål på Nørrebro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål på Nørrebro, kontorlejemål på Nørrebro, kliniklejemål på Nørrebro, lagerlejemål på Nørrebro, værksted på Nørrebro, showroom på Nørrebro, lokaler på Nørrebro, erhvervslokale på Nørrebro, restaurantlejemål på Nørrebro.

Erhvervslokaler på Nørrebro

Søger du erhvervslokaler på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler på Nørrebro.

Når du leder efter erhvervslokaler på Nørrebro, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Nørrebro herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale på Nørrebro

Søger du erhvervslokale på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale på Nørrebro.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor på Nørrebro det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Nørrebro herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Nørrebro. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Nørrebro ved at lave en søgeagent.

Hvad er Nørrebro?

Nørrebro er et kvarter i København, der ligger lige nord for Indre By. Det er et af de mest mangfoldige og kulturelt varierede områder i byen, og det er hjemsted for mange forskellige typer mennesker. Nørrebro er også kendt for sin kreative og livlige stemning, og det er et af de mest populære steder for unge mennesker at bo.

Nørrebro er også kendt for sine mange kulturelle attraktioner, herunder et stort udvalg af restauranter, caféer, butikker og kunstgallerier. Det er også hjemsted for flere kendte seværdigheder, herunder Assistens Kirkegård, som er et af de ældste kirkegårde i København. Derudover er der også et stort udvalg af offentlige parker og grønne områder, som gør det til et ideelt sted at slappe af og nyde naturen.

Lokalesøgning på Nørrebro

Nørrebro er et populært sted at drive virksomhed, om end man er butikken der ønsker en adresse tæt på det unge byliv eller et kontor der ønsker gode transportmuligheder. På Nørrebro finder man nemlig alt fra cafeer til showrooms og kontorer til leje. Der er en række lokale virksomheder, der har valgt at slå sig ned på Nørrebro, herunder restauranter, butikker, kontorer og kunstgallerier.

Vigtige steder i Nørrebro

Nørrebro er delt i to ved Nørrebrogade, som udmunder ved Dronning Louises bro. På den ene side har man Assistens Kirkegård samt Nuuks plads, som ligger ved Jagtvej, på den anden side har man Sjællandsgade som fører en til Tagensvej, her finder man adskillige eftertragtede boligområder, samt en masse hyggeligt erhverv og kontorbygninger.

Transport i Nørrebro

Nørrebro er godt forbundet med resten af København via offentlig transport. Der er flere buslinjer, der kører gennem området, og der er også togstationer, der forbinder Nørrebro med resten af byen. Der er også en metrostation, der forbinder Nørrebro med resten af København. Der er også et stort udvalg af cykelstier, der forbinder Nørrebro med resten af byen, og det er et godt sted at cykle, da der er mange cykelstier og cykelruter.

Veje med ledige erhvervslejemål i Nørrebro
Information om kommunen