Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Lokaler til leje på Frederiksberg

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje på Frederiksberg herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler på Frederiksberg i vores database. Find dit nye lokale på Frederiksberg her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje på Frederiksberg.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

104 lokaler fundet
1 2 3 4 5 6 >

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje på Frederiksberg

Søger du et lejemål eller et lokale til leje på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje på Frederiksberg.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje på Frederiksberg, kontor til leje på Frederiksberg, lager til leje på Frederiksberg, værksted til leje på Frederiksberg, klinik til leje på Frederiksberg, showroom til leje på Frederiksberg, lokale til leje på Frederiksberg, erhvervslokale til leje på Frederiksberg, restaurant til leje på Frederiksberg eller produktion til leje på Frederiksberg. Få besked om nye lokaler til leje på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler på Frederiksberg

Har du brug for hjælp til at finde lokaler på Frederiksberg? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler på Frederiksberg. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler på Frederiksberg!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje på Frederiksberg. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor på Frederiksberg skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler på Frederiksberg

Når du søger lokaler på Frederiksberg, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler på Frederiksberg, kan du gøre det via disse links: Butik til leje på Frederiksberg, kontor til leje på Frederiksberg, lager til leje på Frederiksberg, værksted til leje på Frederiksberg, showroom til leje på Frederiksberg, lokale til leje på Frederiksberg, erhvervslokale til leje på Frederiksberg, restaurant til leje på Frederiksberg, produktion til leje på Frederiksberg, butikslokaler til leje på Frederiksberg, butikker til leje på Frederiksberg, kontorlokaler til leje på Frederiksberg, lagerlokaler til leje på Frederiksberg, lokaler til leje på Frederiksberg, værksted til leje på Frederiksberg, lokaler til showroom til leje på Frederiksberg, erhvervslokaler til leje på Frederiksberg, restauranter til leje på Frederiksberg, restaurantlokaler til leje på Frederiksberg, produktionslokaler til leje på Frederiksberg, butikslokaler på Frederiksberg, kontorpladser på Frederiksberg, kontorlokaler på Frederiksberg, kontorer på Frederiksberg, lagerlokaler på Frederiksberg, lokale på Frederiksberg, lokaler til værksted på Frederiksberg, lokaler til showroom på Frederiksberg, lokaler på Frederiksberg, erhvervslokaler på Frederiksberg, restaurantlokaler på Frederiksberg, produktionslokaler på Frederiksberg, erhvervslejemål på Frederiksberg, klinikfællesskaber på Frederiksberg, kontorfællesskaber på Frederiksberg, kontorhoteller på Frederiksberg, butik på Frederiksberg, kontor på Frederiksberg, kontorplads på Frederiksberg, arbejdsplads på Frederiksberg, lager på Frederiksberg, lokale på Frederiksberg, værksted på Frederiksberg, showroom på Frederiksberg, erhvervslokale på Frederiksberg, restaurantlokale på Frederiksberg, produktionslokale på Frederiksberg, erhvervslejemål på Frederiksberg, klinikfællesskab på Frederiksberg, kontorfællesskab på Frederiksberg, kontorhotel på Frederiksberg, ledige butikslokaler på Frederiksberg, ledige kontorpladser på Frederiksberg, ledige kontorlokaler på Frederiksberg, ledige kliniklokaler på Frederiksberg, ledige kontorer på Frederiksberg, ledige lagerlokaler på Frederiksberg, ledige lokaler på Frederiksberg, ledige lokaler til værksted på Frederiksberg, ledige lokaler til showroom på Frederiksbergledige erhvervslokaler på Frederiksberg, ledige restaurantlokaler på Frederiksberg, ledige produktionslokaler på Frederiksberg, ledige erhvervslejemål på Frederiksberg, ledige klinikfællesskaber på Frederiksberg, ledige kontorfællesskaber på Frederiksberg eller ledige kontorhoteller på Frederiksberg, butikslejemål på Frederiksberg, kontorlejemål på Frederiksberg, kliniklejemål på Frederiksberg, lagerlejemål på Frederiksberg, værksted på Frederiksberg, showroom på Frederiksberg, lokaler på Frederiksberg, erhvervslokale på Frederiksberg, ledige butikslejemål på Frederiksberg, restaurantlejemål på Frederiksberg, butik til afståelse på Frederiksberg, butikslokaler til afståelse på Frederiksberg, restaurant til afståelse på Frederiksberg og restaurantlokaler til afståelse på Frederiksberg.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler på Frederiksberg, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler på Frederiksberg og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje på Frederiksberg

Søger du et lejemål eller lokaler til leje på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje på Frederiksberg.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje på Frederiksberg, butikker til leje på Frederiksberg, kontorlokaler til leje på Frederiksberg, lagerlokaler til leje på Frederiksberg, lokaler til leje på Frederiksberg, værksted til leje på Frederiksberg, lokaler til showroom til leje på Frederiksberg, erhvervslokaler til leje på Frederiksberg, kliniklokaler til leje på Frederiksberg, restauranter til leje på Frederiksberg, restaurantlokaler til leje på Frederiksberg eller produktionslokaler til leje på Frederiksberg.

Lokaler på Frederiksberg

Søger du et lejemål eller lokaler på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler på Frederiksberg.

Du kan se listen med lokaler på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler på Frederiksberg, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Frederiksberg, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler på Frederiksberg, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler på Frederiksberg, kontorpladser på Frederiksberg, kontorlokaler på Frederiksberg, kontorer på Frederiksberg, kliniklokaler på Frederiksberg, lagerlokaler på Frederiksberg, lokaler på Frederiksberg, lokaler til værksted på Frederiksberg, lokaler til showroom på Frederiksberg, lokaler på Frederiksberg, erhvervslokaler på Frederiksberg, restaurantlokaler på Frederiksberg, produktionslokaler på Frederiksberg, erhvervslejemål på Frederiksberg, klinikfællesskaber på Frederiksberg, kontorfællesskaber på Frederiksberg eller kontorhoteller på Frederiksberg. Få besked om nye lokaler på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Lokale på Frederiksberg

Søger du et lejemål eller et lokale på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale på Frederiksberg.

Du kan se listen med lokaler på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler på Frederiksberg, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler på Frederiksberg

Når du leder efter lokaler på Frederiksberg, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler på Frederiksberg

Når du leder efter nye lokaler på Frederiksberg, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder på Frederiksberg.

Find lokaler på Frederiksberg

Hvis du leder efter en bestemt type lokale på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik på Frederiksberg, kontor på Frederiksberg, kontorplads på Frederiksberg, klinik på Frederiksberg, arbejdsplads på Frederiksberg, lager på Frederiksberg, lokale på Frederiksberg, værksted på Frederiksberg, showroom på Frederiksberg, erhvervslokale på Frederiksberg, restaurantlokale på Frederiksberg, produktionslokale på Frederiksberg, erhvervslejemål på Frederiksberg, klinikfællesskab på Frederiksberg, kontorfællesskab på Frederiksberg, kontorhotel på Frederiksberg. Få besked om nye lokaler på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler på Frederiksberg

Søger du et lejemål eller ledige lokaler på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler på Frederiksberg.

Du kan se listen med ledige lokaler på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler på Frederiksberg, ledige kontorpladser på Frederiksberg, ledige kontorlokaler på Frederiksberg, ledige kliniklokaler på Frederiksberg, ledige kontorer på Frederiksberg, ledige lagerlokaler på Frederiksberg, ledige lokaler på Frederiksberg, ledige lokaler til værksted på Frederiksberg, ledige lokaler til showroom på Frederiksberg, ledige lokaler på Frederiksberg, ledige erhvervslokaler på Frederiksberg, ledige restaurantlokaler på Frederiksberg, ledige produktionslokaler på Frederiksberg, ledige erhvervslejemål på Frederiksberg, ledige klinikfællesskaber på Frederiksberg, ledige kontorfællesskaber på Frederiksberg eller ledige kontorhoteller på Frederiksberg. Få besked om ledige lokaler på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål på Frederiksberg

Søger du et erhvervslejemål på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål på Frederiksberg.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål på Frederiksberg, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål på Frederiksberg, kontorlejemål på Frederiksberg, kliniklejemål på Frederiksberg, lagerlejemål på Frederiksberg, værksted på Frederiksberg, showroom på Frederiksberg, lokaler på Frederiksberg, erhvervslokale på Frederiksberg, restaurantlejemål på Frederiksberg.

Erhvervslokaler på Frederiksberg

Søger du erhvervslokaler på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler på Frederiksberg.

Når du leder efter erhvervslokaler på Frederiksberg, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale på Frederiksberg

Søger du erhvervslokale på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale på Frederiksberg.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor på Frederiksberg det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Frederiksberg herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Frederiksberg. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Frederiksberg ved at lave en søgeagent.

Hvad er Frederiksberg?

Frederiksberg er en kommune, der ligger i Region Hovedstaden i Danmark. Det er en selvstyrende kommune, der har egen kommunalbestyrelse, og det er også den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksberg har en stor andel af befolkningen, der er bosat i byen, og det er også en af de mest velhavende kommuner i Danmark. Det er også et populært sted at bo, da det har en af de højeste levestandarder i landet.

Kommunen har også en række attraktioner, herunder Frederiksberg Have, som er et af de mest berømte parker i Danmark. Derudover er der også en række museer, teatre, restauranter og andre kulturelle seværdigheder. Der er også en række shoppingmuligheder, såsom Frederiksberg Centret, der er en af de største indkøbscentre i Danmark.

Lokalesøgning på Frederiksberg

Virksomheder som søger lokaler til erhvervsmæssig aktivitet kan finde et stort udvalg af kontorlokaler, butikker og andre erhvervsmæssige lokaler på Frederiksberg. Erhvervslivet er meget veludviklet på Frederiksberg, og der er et stort udvalg af erhvervsrelaterede virksomheder, der er bosat i kommunen. Caféer, restauranter, butikker og andre detailhandelsvirksomheder er også meget udbredt på Frederiksberg blandt andet omkring, og i, Frederiksberg centeret.

Vigtige steder i Frederiksberg

Frederiksberg er et sted med mange centrale steder at kende til. Frederiksberg Allé forbinder Frederiksberg Have med Vesterbro og Vesterbrogade. Parallelt med løber Gammel Kongevej som går langs den sydlige del af søerne i København. Frederiksberg huser også store dele af CBS campusser, samt Frederiksbergcenteret og Frederiksberg Have med Københavns Zoologiske have i midten.

Transport i Frederiksberg

Selvom Frederiksberg ikke har nogen togforbindelser har den massere af metro og busforbindelser. Det inkluderer blandt andet metrostationerne Frederiksberg Allé st. , Frederiksberg st., Lindevang st., Flintholm st., Aksel Møllers Have og Forum.

Bus forbindelserne tæller mange blandt andet 1A som kører helt til Allerød st.

Veje med ledige erhvervslejemål i Frederiksberg
Information om kommunen