Showroom til leje i Region Nordjylland

Se alle showrooms til leje i Region Nordjylland herunder. Hvis du leder efter et showroom i Region Nordjylland, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige showrooms i Region Nordjylland i vores database. Find dit nye showroom i Region Nordjylland her. God fornøjelse. Mere info om showroom til leje i Region Nordjylland.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
14 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i showrooms til leje i Region Nordjylland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige showrooms til leje i Region Nordjylland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal showrooms til leje i Region Nordjylland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye showrooms i Region Nordjylland der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af showrooms i Region Nordjylland der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye showrooms i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Region Nordjylland over tid.

Dato Alle showrooms til leje Nye showrooms til leje Udlejede showrooms
28. maj 2024 14 0 0
27. maj 2024 14 0 0
26. maj 2024 14 0 0
25. maj 2024 14 0 0
24. maj 2024 14 0 0
23. maj 2024 14 0 0
22. maj 2024 14 0 0
21. maj 2024 14 0 0
20. maj 2024 14 0 0
19. maj 2024 14 1 1
18. maj 2024 14 0 0
17. maj 2024 14 1 1
16. maj 2024 14 0 0
15. maj 2024 14 0 0
14. maj 2024 14 0 0
13. maj 2024 14 0 0
12. maj 2024 14 0 0
11. maj 2024 14 0 0
10. maj 2024 14 0 1
9. maj 2024 15 0 0
8. maj 2024 15 0 0
7. maj 2024 15 0 0
6. maj 2024 15 0 0
5. maj 2024 15 0 0
4. maj 2024 15 0 0
3. maj 2024 15 0 0
2. maj 2024 15 0 0
1. maj 2024 15 0 0
30. april 2024 15 0 0
29. april 2024 15 0 0
28. april 2024 15 0 0

Statistik over udbuddet af showrooms til leje i Region Nordjylland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af showrooms til leje i Region Nordjylland. Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye showrooms i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Region Nordjylland over tid.

Showrooms
Antal ledige lokaler 14
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 4.318
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 717
Højeste m2-pris 1.293,1
Laveste m2-pris 285

Hvad er et showroom?

Et showroom er et sted, hvor virksomheder kan vise deres produkter og services til potentielle kunder. Showroomet giver virksomheden mulighed for at fremvise sine produkter, og der tilbydes ofte kontorfaciliteter i forbindelse med leje af showroom, så virksomheden kan varetage administrative funktioner i forbindelse med salget.  Showrooms er typisk designet til at skabe et indbydende miljø, som kan hjælpe med at fremme salg og øge kundetilfredshed.

Showroom til leje i Region Nordjylland

Når du leder efter et showroom til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på showrooms til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket showroom der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et showroom i en af de dyrere områder, eller er det okay med et showroom i et mindre kendt område?

Du kan se listen med showrooms til leje i Region Nordjylland herover. Vi har samlet alle showrooms der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har showrooms i mange ejendomme af alle typer overalt i Region Nordjylland. Showrooms varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du showroom i Region Nordjylland

Har du brug for hjælp til at finde showroom i Region Nordjylland? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter showroom i Region Nordjylland. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte showroom i Region Nordjylland!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for showroom til leje i Region Nordjylland. Hvor mange m2 skal dit nye showroom være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Region Nordjylland skal beliggenheden være - skal dit nye showroom ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal showroomet ligge på?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter showroom i Region Nordjylland

Når du søger showroom i Region Nordjylland, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste showrooms til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer showrooms på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og showrooms på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet det showroom i Region Nordjylland, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dit nye showroom, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye showroom i Region Nordjylland og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i showroomet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på showroomet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye showroom. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter showroom i Region Nordjylland

Søger du showroom til leje i Region Nordjylland, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter showrooms til leje i Region Nordjylland.

Når du søger showrooms til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige showrooms hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje et showroom, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer et showroom.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Region Nordjylland, hvor du gerne vil leje showrooms, og se hvilke ejendomme der har ledige showrooms til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type showrooms der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde showrooms i Region Nordjylland, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der er mange showrooms til leje i Region Nordjylland, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige showroom til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye showroom i Region Nordjylland

Når du leder efter et showroom i Region Nordjylland, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det showroom, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye showroom skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. showroomets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye showrooms i Region Nordjylland

Når du leder efter nye showrooms i Region Nordjylland, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye showrooms. Placeringen af dit nye showroom er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller et showroom skal ligge i mere befærdede steder i Region Nordjylland.