Restaurant til leje i Region Midtjylland

Se alle restaurantlejemål og restauranter til leje i Region Midtjylland herunder. Hvis du leder efter en restaurant til leje i Region Midtjylland er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige restaurantlejemål og restaurantlokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye cafe til leje eller restaurant til leje i Region Midtjylland her. God fornøjelse. Mere info om restaurant til leje i Region Midtjylland.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
102 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye restaurantlokaler i Region Midtjylland der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af restaurantlokaler i Region Midtjylland der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over udlejede restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid.

Dato Alle restaurantlokaler til leje Nye restaurantlokaler til leje Udlejede restaurantlokaler
19. juli 2024 99 3 0
18. juli 2024 96 1 0
17. juli 2024 95 0 1
16. juli 2024 96 0 0
15. juli 2024 96 1 2
14. juli 2024 97 0 0
13. juli 2024 97 1 5
12. juli 2024 101 6 0
11. juli 2024 95 0 3
10. juli 2024 98 1 3
9. juli 2024 100 0 0
8. juli 2024 100 0 0
7. juli 2024 100 0 2
6. juli 2024 102 3 0
5. juli 2024 99 1 1
4. juli 2024 99 1 0
3. juli 2024 98 0 2
2. juli 2024 100 2 0
1. juli 2024 98 0 1
30. juni 2024 99 0 0
29. juni 2024 99 1 0
28. juni 2024 98 1 0
27. juni 2024 97 1 0
26. juni 2024 96 0 2
25. juni 2024 98 4 0
24. juni 2024 94 0 3
23. juni 2024 97 0 0
22. juni 2024 97 0 0
21. juni 2024 97 0 0
20. juni 2024 97 0 1
19. juni 2024 98 1 0

Statistik over udbuddet af restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland. Se også samlet statistik over alle udbudte restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over nye restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid, samlet statistik over udlejede restaurantlokaler i Region Midtjylland over tid.

Restaurantlokaler
Antal ledige lokaler 101
Antal nye lokaler siden i går 3
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 33.447
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.354
Højeste m2-pris 4.230,77
Laveste m2-pris 168,58

Hvad er en restaurant?

En restaurant er et sted, hvor man kan købe og spise mad. Det er normalt et sted, hvor man kan sidde ned og nyde et måltid, som er tilberedt af en professionel kok og som serveres af en tjener. Restauranter kan være lokale familiedrevne steder eller store kædebutikker, der serverer et bredt udvalg af retter. Der er mange forskellige typer restauranter, herunder fastfood-restauranter, der serverer hurtig mad, og fine dining-restauranter, der serverer gourmetmad. Der er også restauranter, der specialiserer sig i en bestemt type mad, såsom italiensk, mexicansk, japansk og kinesisk mad, vegetarisk mad, økologisk mad og sund mad.

Restaurant til leje i Region Midtjylland

Når du leder efter et restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på restaurantlokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket restaurantlejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en restaurant i en af de dyrere områder, eller er det okay med et restaurationslokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland herover. Vi har samlet alle restaurantlokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har restaurantlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Region Midtjylland. Restaurantlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du en restaurant til leje i Region Midtjylland

Har du brug for hjælp til at finde en restaurant til leje i Region Midtjylland? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter restaurantlokaler i Region Midtjylland. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte restaurant til leje i Region Midtjylland!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har når du søger et restaurantlokale Region Midtjylland. Hvor mange m2 skal dit nye restaurantlokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Region Midtjylland skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal restauranten ligge på? Skal dit nye restaurantlokale ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter restaurant i Region Midtjylland

Når du søger en restaurant til leje i Region Midtjylland, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste restaurantlokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer restaurantlokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og restaurantlokaler på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de restaurantlokaler i Region Midtjylland, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye restaurantlokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye restaurant til leje i Region Midtjylland og du har en aftale med udlejeren om at lokalet skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i restauranten, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje restaurantlokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på restauranten eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8 Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye restaurantlokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter restaurantlokaler i Region Midtjylland

Søger du et resturantlokale eller en restaurant til leje i Region Midtjylland, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter restaurantlokaler til leje i Region Midtjylland.

Når du søger restaurantlokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige restaurationslokaler, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en restaurant, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en restaurant.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Region Midtjylland, hvor du gerne vil leje restaurantlokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige restaurantlokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type restaurantlokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde restaurantlokaler i Region Midtjylland, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der findes mange forskellige restaurationslokaler i Region Midtjylland, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige restaurantlokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye restaurantlokale i Region Midtjylland

Når du leder efter en restaurant i Region Midtjylland, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det restaurantlokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye restaurantlokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Restaurantens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye restaurantlokaler i Region Midtjylland

Når du leder efter nye restaurantlokaler i Region Midtjylland, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye restaurantlokaler. Placeringen af dit nye restaurantlokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Region Midtjylland.

Restaurant til afståelse i Region Midtjylland

Afståelse betyder, at du som ejer af en restaurant sælger din restaurant til en anden virksomhed. Dette kan være en virksomhed, der ønsker at etablere sig på markedet, eller en virksomhed, der allerede er etableret, men ønsker at udvide sin forretning.

Ved afståelsen betaler du en bestemt pris for at få lov til at overtage lejemålet. Herefter betaler du depositum og lejemålet der udlejes af den der ejer lokalerne.

Uanset hvilken type virksomhed du søger, kan du finde det her på siden.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en restaurant til afståelse. Du kan søge på forskellige kriterier, så du kan finde den restaurant, der passer bedst til dine behov.

Du kan søge på: Beliggenhed, Restaurantens størrelse, Restaurantens type, Pris.

Cafelokaler til leje i Region Midtjylland

Søger du lokaler til café i Region Midtjylland, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig cafélokaler til leje i Region Midtjylland.

Du kan søge på: Beliggenhed, Cafeens størrelse, Pris.