Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Restaurant til leje i København

Se alle restaurantlejemål og restauranter til leje i København herunder. Hvis du leder efter en restaurant til leje i København er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige restaurantlejemål og restaurantlokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye cafe til leje eller restaurant til leje i København her. God fornøjelse. Mere info om restaurant til leje i København.

Få besked om nye restauranter til leje i København

61 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Statistik over udviklingen i ledige restaurantlokaler til leje i København over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige restaurantlokaler til leje i København over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal restaurantlokaler til leje i København på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye restaurantlokaler i København der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af restaurantlokaler i København der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte restaurantlokaler i København over tid, samlet statistik over nye restaurantlokaler i København over tid, samlet statistik over udlejede restaurantlokaler i København over tid.

Dato Alle restaurantlokaler til leje Nye restaurantlokaler til leje Udlejede restaurantlokaler
23. september 2023 60 0 2
22. september 2023 62 0 1
21. september 2023 63 0 2
20. september 2023 65 4 0
19. september 2023 61 5 9
18. september 2023 65 4 0
17. september 2023 61 0 0
16. september 2023 61 1 0
15. september 2023 60 1 1
14. september 2023 60 2 0
13. september 2023 58 2 0
12. september 2023 56 1 6
11. september 2023 61 2 0
10. september 2023 59 3 0
9. september 2023 56 1 6
8. september 2023 61 6 0
7. september 2023 55 0 4
6. september 2023 59 4 0
5. september 2023 55 0 0
4. september 2023 55 0 0
3. september 2023 55 0 5
2. september 2023 60 0 0
1. september 2023 60 2 1
31. august 2023 59 0 0
30. august 2023 59 1 1
29. august 2023 59 6 0
28. august 2023 53 0 1
27. august 2023 54 0 0
26. august 2023 54 0 0
25. august 2023 54 0 1
24. august 2023 55 1 0

Statistik over udbuddet af restaurantlokaler til leje i København

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af restaurantlokaler til leje i København. Se også samlet statistik over alle udbudte restaurantlokaler i København over tid, samlet statistik over nye restaurantlokaler i København over tid, samlet statistik over udlejede restaurantlokaler i København over tid.

Restaurantlokaler
Antal ledige lokaler 60
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 11.739
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 2.706
Højeste m2-pris 9.732,11
Laveste m2-pris 1.180

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en restaurant?

En restaurant er et sted, hvor man kan købe og spise mad. Det er normalt et sted, hvor man kan sidde ned og nyde et måltid, som er tilberedt af en professionel kok og som serveres af en tjener. Restauranter kan være lokale familiedrevne steder eller store kædebutikker, der serverer et bredt udvalg af retter. Der er mange forskellige typer restauranter, herunder fastfood-restauranter, der serverer hurtig mad, og fine dining-restauranter, der serverer gourmetmad. Der er også restauranter, der specialiserer sig i en bestemt type mad, såsom italiensk, mexicansk, japansk og kinesisk mad, vegetarisk mad, økologisk mad og sund mad.

Restaurant til leje i København

Når du leder efter et restaurantlokaler til leje i København, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på restaurantlokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket restaurantlejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en restaurant i en af de dyrere områder, eller er det okay med et restaurationslokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med restaurantlokaler til leje i København herover. Vi har samlet alle restaurantlokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har restaurantlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i København. Restaurantlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du en restaurant til leje i København

Har du brug for hjælp til at finde en restaurant til leje i København? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter restaurantlokaler i København. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte restaurant til leje i København!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har når du søger et restaurantlokale København. Hvor mange m2 skal dit nye restaurantlokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i København skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal restauranten ligge på? Skal dit nye restaurantlokale ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter restaurant i København

Når du søger en restaurant til leje i København, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste restaurantlokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer restaurantlokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og restaurantlokaler på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de restaurantlokaler i København, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye restaurantlokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye restaurant til leje i København og du har en aftale med udlejeren om at lokalet skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i restauranten, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje restaurantlokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på restauranten eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8 Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye restaurantlokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter restaurantlokaler i København

Søger du et resturantlokale eller en restaurant til leje i København, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter restaurantlokaler til leje i København.

Når du søger restaurantlokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige restaurationslokaler, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en restaurant, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en restaurant.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af København, hvor du gerne vil leje restaurantlokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige restaurantlokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type restaurantlokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde restaurantlokaler i København, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der findes mange forskellige restaurationslokaler i København, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige restaurantlokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye restaurantlokale i København

Når du leder efter en restaurant i København, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det restaurantlokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye restaurantlokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Restaurantens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye restaurantlokaler i København

Når du leder efter nye restaurantlokaler i København, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye restaurantlokaler. Placeringen af dit nye restaurantlokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i København.

Restaurant til afståelse i København

Afståelse betyder, at du som ejer af en restaurant sælger din restaurant til en anden virksomhed. Dette kan være en virksomhed, der ønsker at etablere sig på markedet, eller en virksomhed, der allerede er etableret, men ønsker at udvide sin forretning.

Ved afståelsen betaler du en bestemt pris for at få lov til at overtage lejemålet. Herefter betaler du depositum og lejemålet der udlejes af den der ejer lokalerne.

Uanset hvilken type virksomhed du søger, kan du finde det her på siden.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en restaurant til afståelse. Du kan søge på forskellige kriterier, så du kan finde den restaurant, der passer bedst til dine behov.

Du kan søge på: Beliggenhed, Restaurantens størrelse, Restaurantens type, Pris.

Cafelokaler til leje i København

Søger du lokaler til café i København, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig cafélokaler til leje i København.

Du kan søge på: Beliggenhed, Cafeens størrelse, Pris.

Veje med ledige erhvervslejemål i København