Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butik til leje i Vanløse

Se alle butikslejemål og butikker til leje i Vanløse herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i Vanløse er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslejemål og butikslokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye butik til leje i Vanløse her. God fornøjelse. Mere info om butik til leje i Vanløse.

Få besked om nye butikker til leje i Vanløse

11 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler til leje i Vanløse over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige butikslokaler til leje i Vanløse over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal butikslokaler til leje i Vanløse på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Vanløse der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Vanløse der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Vanløse over tid.

Dato Alle butikslokaler til leje Nye butikslokaler til leje Udlejede butikslokaler
22. september 2023 10 1 0
21. september 2023 9 0 0
20. september 2023 9 1 0
19. september 2023 8 1 2
18. september 2023 9 1 0
17. september 2023 8 0 0
16. september 2023 8 0 0
15. september 2023 8 1 0
14. september 2023 7 0 0
13. september 2023 7 0 0
12. september 2023 7 0 1
11. september 2023 8 0 1
10. september 2023 9 1 0
9. september 2023 8 0 1
8. september 2023 9 1 0
7. september 2023 8 0 0
6. september 2023 8 0 0
5. september 2023 8 0 0
4. september 2023 8 0 0
3. september 2023 8 0 1
2. september 2023 9 0 0
1. september 2023 9 1 0
31. august 2023 8 0 2
30. august 2023 10 0 0
29. august 2023 10 1 0
28. august 2023 9 0 0
27. august 2023 9 0 0
26. august 2023 9 0 0
25. august 2023 9 0 0
24. august 2023 9 2 0
23. august 2023 7 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler til leje i Vanløse

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af butikslokaler til leje i Vanløse. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Vanløse over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 11
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 2.354
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.168
Højeste m2-pris 1.600
Laveste m2-pris 731,67

Ofte stillede spørgsmål

Butik til leje i Vanløse

Et butikslokale eller butikslejemål er et erhvervslokale, der er designet til direkte salg af varer, kundebesøg mv. Der findes butikslokaler til leje overalt, men man finder dem i stor koncentration i butikscentre og bymidter.

Butikslokaler kan variere i størrelse og med forskellige planløsninger, og de kan eksistere som individuelle enheder eller en som del af større butiksfaciliteter.

Når du skal finde en ny butik til leje i Vanløse, skal du igennem en række trin. Du kan læse mere om disse trin i vores guide: Sådan lejer du en butik – de 8 vigtigste trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til din nye butik. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige butikslokaler.

Du kan få overblikket over butikslokaler til leje på markedet i Vanløse via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk, kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for butik til leje, der informerer dig om nye butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt butikslokale.

Når du har identificeret interessante butikslokaler på markedet, kan du kontakte de udlejerne, administratorerne eller ejendomsmæglere for at arrangere en besigtigelse.

Find en butik til leje i Vanløse med den rette størrelse og indretning

Når du vælger dit nye butikslokale i Vanløse, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine aktuelle og fremtidige behov. Butikslokalet skal med andre ord være tilstrækkeligt stort til at der er plads til alle varer og de medarbejdere, som du har nu og som du forventer at få i overskuelig fremtid.  Butikslokalet skal desuden have plads til de kunder, som du forventer nu og i fremtiden

Du skal også overveje indretning og planløsninger, da dette ikke kun påvirker butikkens kapacitet, men også markerer butikkens salg. Ved at gennemtænke butikkens indretning fra A-Z, kan du får det optimale ud af butikslokalet og maksimere salget.

Du kan læse mere om hvordan du indretter en butik optimalt i denne guide: Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit butikslokale med disse 12 trin.

Flytning til dit nye butikslejemål i Vanløse

Når du har lejet et nyt butikslokale i Vanløse og skal flytte til det nye lokale, er det vigtig at du skal du organisere flytteprocessen omhyggeligt. Dette omfatter alt fra at pakke og transportere varer til at opdatere adresser og kontakte relevante samarbejdspartnere.

Det er en essentiel del af denne proces at du finder og ansætter et rigtigt dygtigt flyttefirma som har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe en virksomhed som din med butiksflytningen.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved flytning af et butikslokale i denne guide: Flytteguide: Tjekliste til flytning af butikslokale.

Har du ledige butikslokaler i Vanløse til udlejning?

Hvis du har ledige butikslokaler til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for butiksudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres butikslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger butikslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige butikslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine butikslokaler i Vanløse eller søge lejere til dine butikslokaler direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af butikslokaler i denne guide: Udlej dine butikslokaler med 10 enkle trin.

Hvad er Vanløse?

Vanløse er en bydel i København, beliggende øst for Indre By på den anden side af Frederiksberg. Vanløse er kendt for sine mange grønne områder, som gør det til et dejligt sted at bo. Bydelen har også et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner.

Vanløse er også et populært område for uddannelsesinstitutioner. Det er hjemsted for flere gymnasier og erhvervsskoler. Derudover er der også flere folkeskoler og daginstitutioner. Bydelen har også et stort udvalg af offentlige og private kulturinstitutioner, herunder museer, teatre.

Lokalesøgning i Vanløse

I Vanløse bliver der udbudt mange erhvervslokaler. Vanløse Station er et af de mest populære steder at leje erhvervslokaler. Det er et af de mest centrale steder i bydelen og er tæt på mange af de andre erhvervslokaler. Derudover er der også mange andre erhvervslokaler, der er tilgængelige i Vanløse Kommune. Der er også mange butikker og restauranter i nærheden af Vanløse Station, som gør det til et godt sted at bo og arbejde.

Borgere i Vanløse har også adgang til et stort udvalg af shoppingmuligheder. Der er mange butikker, der sælger alt fra tøj til madvarer. Der er også et stort udvalg af restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af spiseoplevelser.

Vigtige steder i Vanløse

Vanløse er også hjemsted for flere vigtige steder. Det mest berømte er Vanløse Kirke, som er en af de ældste kirker i København. Derudover er der også flere andre kirker, herunder den katolske kirke, Sankt Johannes Kirke. Der er også et stort udvalg af offentlige institutioner, herunder Vanløse Bibliotek og Vanløse Idrætscenter. Derudover er der også flere museer, teatre og andre kulturelle institutioner.

Transport i Vanløse

Vanløse er godt forbundet med resten af København. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også togforbindelser til og fra Københavns hovedbanegård. Der er også flere cykelstier, hvilket gør det let at komme rundt i området. Derudover har der i et stykke tid nu været en metrolinje, som går helt fra de to ender af Amager og til Vanløse.

Veje med ledige erhvervslejemål i Vanløse
Information om kommunen