Butik til leje i København NV

Se alle butikslejemål og butikker til leje i København NV herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i København NV er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslejemål og butikslokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye butik til leje i København NV her. God fornøjelse. Mere info om butik til leje i København NV.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
8 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler til leje i København NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige butikslokaler til leje i København NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal butikslokaler til leje i København NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i København NV der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i København NV der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i København NV over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i København NV over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i København NV over tid.

Dato Alle butikslokaler til leje Nye butikslokaler til leje Udlejede butikslokaler
30. november 2023 11 0 1
29. november 2023 12 0 0
28. november 2023 12 0 0
27. november 2023 12 0 0
26. november 2023 12 1 0
25. november 2023 11 0 1
24. november 2023 12 1 1
23. november 2023 12 1 0
22. november 2023 11 2 3
21. november 2023 12 4 0
20. november 2023 8 0 2
19. november 2023 10 1 1
18. november 2023 10 2 1
17. november 2023 9 2 0
16. november 2023 7 0 0
15. november 2023 7 0 3
14. november 2023 10 0 0
13. november 2023 10 0 0
12. november 2023 10 1 0
11. november 2023 9 0 1
10. november 2023 10 0 0
9. november 2023 10 1 1
8. november 2023 10 2 0
7. november 2023 8 0 1
6. november 2023 9 0 1
5. november 2023 10 0 0
4. november 2023 10 0 0
3. november 2023 10 0 0
2. november 2023 10 0 0
1. november 2023 10 0 0
31. oktober 2023 10 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler til leje i København NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af butikslokaler til leje i København NV. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i København NV over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i København NV over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i København NV over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 8
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 1.666
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.475
Højeste m2-pris 1.750
Laveste m2-pris 893,77

Butik til leje i København NV

Et butikslokale eller butikslejemål er et erhvervslokale, der er designet til direkte salg af varer, kundebesøg mv. Der findes butikslokaler til leje overalt, men man finder dem i stor koncentration i butikscentre og bymidter.

Butikslokaler kan variere i størrelse og med forskellige planløsninger, og de kan eksistere som individuelle enheder eller en som del af større butiksfaciliteter.

Når du skal finde en ny butik til leje i København NV, skal du igennem en række trin. Du kan læse mere om disse trin i vores guide: Sådan lejer du en butik – de 8 vigtigste trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til din nye butik. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige butikslokaler.

Du kan få overblikket over butikslokaler til leje på markedet i København NV via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk, kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for butik til leje, der informerer dig om nye butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt butikslokale.

Når du har identificeret interessante butikslokaler på markedet, kan du kontakte de udlejerne, administratorerne eller ejendomsmæglere for at arrangere en besigtigelse.

Find en butik til leje i København NV med den rette størrelse og indretning

Når du vælger dit nye butikslokale i København NV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine aktuelle og fremtidige behov. Butikslokalet skal med andre ord være tilstrækkeligt stort til at der er plads til alle varer og de medarbejdere, som du har nu og som du forventer at få i overskuelig fremtid.  Butikslokalet skal desuden have plads til de kunder, som du forventer nu og i fremtiden

Du skal også overveje indretning og planløsninger, da dette ikke kun påvirker butikkens kapacitet, men også markerer butikkens salg. Ved at gennemtænke butikkens indretning fra A-Z, kan du får det optimale ud af butikslokalet og maksimere salget.

Du kan læse mere om hvordan du indretter en butik optimalt i denne guide: Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit butikslokale med disse 12 trin.

Flytning til dit nye butikslejemål i København NV

Når du har lejet et nyt butikslokale i København NV og skal flytte til det nye lokale, er det vigtig at du skal du organisere flytteprocessen omhyggeligt. Dette omfatter alt fra at pakke og transportere varer til at opdatere adresser og kontakte relevante samarbejdspartnere.

Det er en essentiel del af denne proces at du finder og ansætter et rigtigt dygtigt flyttefirma som har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe en virksomhed som din med butiksflytningen.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved flytning af et butikslokale i denne guide: Flytteguide: Tjekliste til flytning af butikslokale.

Har du ledige butikslokaler i København NV til udlejning?

Hvis du har ledige butikslokaler til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for butiksudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres butikslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger butikslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige butikslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine butikslokaler i København NV eller søge lejere til dine butikslokaler direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af butikslokaler i denne guide: Udlej dine butikslokaler med 10 enkle trin.

Hvad er København NV?

København NV er der nordvestlige bydel til København. Det er en af de største bydele i København og er kendt for sine mange kulturelle og historiske seværdigheder. Bydelen er hjemsted for flere museer, teatre, restauranter og butikker, som alle er værd at besøge. Der derfor også meget erhvervsaktivitet og udbuddet af erhvervslokaler til leje er derfor stort, både, hvis man vil leje butikslokaler eller kontorlokaler.

København NV er også kendt for sine mange grønne områder og parker, som gør det til et dejligt sted at bo. Det er også et populært sted for turister, da det er et af de mest besøgte områder i København. Der er også et stort udvalg af hoteller, vandrerhjem og andre overnatningsmuligheder, så det er let at finde et sted at bo, hvis du besøger København NV.

Lokalesøgning i København NV

Erhvervsdrivende søger til NV for gode kvadratmeter tæt på byen. København NV er et godt sted at starte et nyt firma, da det har et stort udvalg af kontorer og erhvervslokaler. Virksomheder kan også nyde godt af de mange transportmuligheder, der er tilgængelige, herunder tog, bus og metro. Der er også mange parkeringsmuligheder, så det er let at komme rundt i København NV.

Vigtige stedet i København NV

For at navigere i København NV skal man kende en række veje og nøglelokationer. Det kunne være Frederikssundsvej som forbinder Nørrebro med Brønshøj. Der er også en række andre vigtige veje som f.eks. Nørrebrogade, Tagensvej og Østerbrogade. Der er også en række vigtige steder som f.eks. Nørrebro Station, Bispebjerg Station og Ryparken Station. Disse steder er alle meget vigtige for at komme rundt i København NV.

Transport i København NV

København NV er godt forbundet med offentlig transport. Der er et stort udvalg af busser, tog og metrolinjer, der forbinder området med andre dele af København. Der er også en række cykelstier, der gør det nemt at komme rundt i området. Der er også mange parkeringsmuligheder, så det er let at komme rundt i København NV med bil.