Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butik til leje i Kastrup

Se alle butikslejemål og butikker til leje i Kastrup herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i Kastrup er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslejemål og butikslokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye butik til leje i Kastrup her. God fornøjelse. Mere info om butik til leje i Kastrup.

Få besked om nye butikker til leje i Kastrup

10 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler til leje i Kastrup over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige butikslokaler til leje i Kastrup over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal butikslokaler til leje i Kastrup på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Kastrup der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Kastrup der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Kastrup over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Kastrup over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Kastrup over tid.

Dato Alle butikslokaler til leje Nye butikslokaler til leje Udlejede butikslokaler
4. oktober 2023 9 0 1
3. oktober 2023 10 1 0
2. oktober 2023 9 0 1
1. oktober 2023 10 0 0
30. september 2023 10 0 0
29. september 2023 10 1 0
28. september 2023 9 0 1
27. september 2023 10 1 1
26. september 2023 10 0 0
25. september 2023 10 1 0
24. september 2023 9 0 1
23. september 2023 10 0 0
22. september 2023 10 0 0
21. september 2023 10 0 0
20. september 2023 10 1 0
19. september 2023 9 1 1
18. september 2023 9 0 0
17. september 2023 9 0 0
16. september 2023 9 1 0
15. september 2023 8 0 0
14. september 2023 8 0 0
13. september 2023 8 0 0
12. september 2023 8 0 1
11. september 2023 9 0 0
10. september 2023 9 1 0
9. september 2023 8 0 1
8. september 2023 9 1 0
7. september 2023 8 0 1
6. september 2023 9 1 0
5. september 2023 8 0 0
4. september 2023 8 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler til leje i Kastrup

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af butikslokaler til leje i Kastrup. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Kastrup over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Kastrup over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Kastrup over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 10
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 2.168
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.500
Højeste m2-pris 1.500
Laveste m2-pris 1.500

Ofte stillede spørgsmål

Butik til leje i Kastrup

Et butikslokale eller butikslejemål er et erhvervslokale, der er designet til direkte salg af varer, kundebesøg mv. Der findes butikslokaler til leje overalt, men man finder dem i stor koncentration i butikscentre og bymidter.

Butikslokaler kan variere i størrelse og med forskellige planløsninger, og de kan eksistere som individuelle enheder eller en som del af større butiksfaciliteter.

Når du skal finde en ny butik til leje i Kastrup, skal du igennem en række trin. Du kan læse mere om disse trin i vores guide: Sådan lejer du en butik – de 8 vigtigste trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til din nye butik. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige butikslokaler.

Du kan få overblikket over butikslokaler til leje på markedet i Kastrup via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk, kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for butik til leje, der informerer dig om nye butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt butikslokale.

Når du har identificeret interessante butikslokaler på markedet, kan du kontakte de udlejerne, administratorerne eller ejendomsmæglere for at arrangere en besigtigelse.

Find en butik til leje i Kastrup med den rette størrelse og indretning

Når du vælger dit nye butikslokale i Kastrup, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine aktuelle og fremtidige behov. Butikslokalet skal med andre ord være tilstrækkeligt stort til at der er plads til alle varer og de medarbejdere, som du har nu og som du forventer at få i overskuelig fremtid.  Butikslokalet skal desuden have plads til de kunder, som du forventer nu og i fremtiden

Du skal også overveje indretning og planløsninger, da dette ikke kun påvirker butikkens kapacitet, men også markerer butikkens salg. Ved at gennemtænke butikkens indretning fra A-Z, kan du får det optimale ud af butikslokalet og maksimere salget.

Du kan læse mere om hvordan du indretter en butik optimalt i denne guide: Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit butikslokale med disse 12 trin.

Flytning til dit nye butikslejemål i Kastrup

Når du har lejet et nyt butikslokale i Kastrup og skal flytte til det nye lokale, er det vigtig at du skal du organisere flytteprocessen omhyggeligt. Dette omfatter alt fra at pakke og transportere varer til at opdatere adresser og kontakte relevante samarbejdspartnere.

Det er en essentiel del af denne proces at du finder og ansætter et rigtigt dygtigt flyttefirma som har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe en virksomhed som din med butiksflytningen.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved flytning af et butikslokale i denne guide: Flytteguide: Tjekliste til flytning af butikslokale.

Har du ledige butikslokaler i Kastrup til udlejning?

Hvis du har ledige butikslokaler til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for butiksudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres butikslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger butikslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige butikslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine butikslokaler i Kastrup eller søge lejere til dine butikslokaler direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af butikslokaler i denne guide: Udlej dine butikslokaler med 10 enkle trin.

Hvad er Kastrup?

Kastrup er en bydel i Københavns Kommune, som ligger i den sydøstlige del af hovedstaden. Bydelen er hjemsted for Kastrup Lufthavn, som er Danmarks største lufthavn. Kastrup er også kendt for sine mange strande, som er perfekte til en afslappende dag ved vandet. Bydelen har også et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle aktiviteter.

Kastrup er også kendt for sine mange grønne områder, som er perfekte til at slappe af og nyde naturen. Bydelen har også flere offentlige parker, som er et godt sted at gå en tur og nyde den friske luft. Kastrup er også et godt sted at bo, da det har et stort udvalg af boliger, der passer til enhver smag og økonomi.

Lokalesøgning i Kastrup

Det er oplagt at søge virksomhedslokaler i Kastrup, især hvis man er en virksomhed som har interesser både øst og vest for Øresund, dette skyldes de eminente transportmuligheder. Man kan også søge lejelokaler til restaurant eller cafe, i Kastrup kommer der nemlig mange internationale rejsende grundet Kastrup Lufthavn. Virksomheder der ønsker at være tæt på Københavns centrum, men samtidig have god adgang til motorveje og lufthavn, vil finde Kastrup et godt sted at etablere sig.

Vigtige steder i Kastrup

Man kan næsten ikke sige Kastrup uden også at sige Københavns Lufthavn. Hvis ikke man flyver over Øresund eller Tårnby er der god sandsynlighed for, at man er kommet henover Kastrup. Som passagerer eller rejsende kan man i hvert fald tydeligt kigge ud over hele Kastrup fra et flyvindue. Amager Strandpark er også en af de mange andre faciliteter beliggende i Kastrup. Derudover er det også ud fra Kastrup, at Øresundsbroen går ud fra.

Transport i Kastrup

Udover lufthavnen har Kastrup mange andre transportforbindelser. Der er flere bus- og togforbindelser, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Der er også flere cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i Kastrup på en sikker og miljøvenlig måde.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kastrup
Information om kommunen