Kontorlokaler i Skive

Se alle ledige kontorlokaler i Skive herunder. Hvis du leder efter et ledigt kontorlokale i Skive, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Skive i vores database. Find dit nye kontor i Skive her. God fornøjelse. Mere info om ledige kontorlokaler i Skive.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
27 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorlokaler i Skive over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorlokaler i Skive over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorlokaler i Skive på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorlokaler i Skive der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorlokaler i Skive der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Skive over tid.

Dato Alle udbudte kontorlokaler Nye udbudte kontorlokaler Udlejede og solgte kontorlokaler
24. april 2024 27 0 1
23. april 2024 28 0 0
22. april 2024 28 0 0
21. april 2024 28 0 0
20. april 2024 28 0 0
19. april 2024 28 1 1
18. april 2024 28 1 0
17. april 2024 27 0 0
16. april 2024 27 0 0
15. april 2024 27 0 0
14. april 2024 27 0 0
13. april 2024 27 0 0
12. april 2024 27 0 0
11. april 2024 27 0 0
10. april 2024 27 1 1
9. april 2024 27 1 0
8. april 2024 26 0 0
7. april 2024 26 0 0
6. april 2024 26 0 0
5. april 2024 26 0 0
4. april 2024 26 0 0
3. april 2024 26 0 0
2. april 2024 26 0 0
1. april 2024 26 0 0
31. marts 2024 26 0 0
30. marts 2024 26 0 0
29. marts 2024 26 0 0
28. marts 2024 26 0 0
27. marts 2024 26 0 0
26. marts 2024 26 0 0
25. marts 2024 26 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorlokaler i Skive

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorlokaler i Skive over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Skive over tid.

Kontorlokaler
Antal ledige lokaler 28
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 15.784
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 422
Højeste m2-pris 615
Laveste m2-pris 200

Få overblik over ledige kontorlokaler i Skive 

Når du leder efter dine nye kontorlokaler i Skive er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige kontorlokaler i Skive. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et kontorlokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se kontor til leje i Skive og kontor til salg i Skive direkte på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige kontorlokaler, uanset om du søger kontorlokaler til en stor eller lille virksomhed, møbleret eller umøbleret kontor, i en stor eller lille by osv.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over kontorlokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til kontorlokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye kontorlokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt kontorlokale.

Værd at vide når du søger kontor til leje i Skive

Skive er en vigtig erhvervsby i Midtjylland. Byen har en lang tradition for industri, og der er fortsat en stor andel af erhvervsudviklingen i Skive knyttet til industrien.

De vigtigste industrier i Skive er metalindustrien, fødevareindustrien og træindustrien. Ud over industrien er der også en række andre vigtige erhvervsområder i Skive. Skive Kommune har en ambitiøs erhvervspolitik, der skal sikre, at byen fortsat er en attraktiv erhvervsdestination. Kommunen arbejder blandt andet på at styrke uddannelses- og forskningsmiljøet i Skive, og kommunen tilbyder også en række støtteordninger til virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skive.

Skive har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger centralt i Midtjylland, og der er gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked. Skive er omgivet af en række motorveje, herunder E45, der forbinder Skive med København, Aarhus og Aalborg. Byen har også gode forbindelser til de øvrige byer i Midtjylland via de regionale veje. Skive har en direkte jernbaneforbindelse til København og Aarhus. Toget tager omkring 2 timer til København og 1 time til Aarhus. Samlet set er transportforholdene i Skive gode for virksomheder. Byen har gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked, og der er en række logistikvirksomheder, der tilbyder en række forskellige transport- og logistikydelser.

De vigtigste erhvervsområder i Skive er Vestbyen, Glyngøre og Højslev Stationsby.  Disse erhvervsområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse erhvervsområder findes der også en række mindre erhvervsområder spredt ud over Skive Kommune. Disse erhvervsområder huser en række virksomheder, der er specialiserede inden for en række forskellige brancher.

Bydele i Skive

Skive by består af 11 bydele, som er opdelt af grønne kiler. Bydelene er:

Skive Midtby er byens centrum og huser en række af byens vigtigste institutioner, herunder Skive Rådhus, Skive Bibliotek, Skive Museum og Skive Theater. Midtbyen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Brårup er en bydel i den nordlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Brårup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Gymnasium og Skive Tekniske Skole.

Dommerby er en bydel i den sydlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Dommerby er også hjemsted for Skive Kaserne.

Egeris og Bilstrup er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Egeris og Bilstrup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Business College og Skive Musikskole.

Egeris Syd er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Egeris Syd er også hjemsted for Skive Idrætscenter.

Erhverv Vestbyen er en bydel i den vestlige del af Skive. Bydelen er præget af erhverv og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Vikan A/S, Skive Vand A/S og Freja Transport & Logistics A/S.

Glyngøre er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder N.C. Nielsen A/S.

Højslev Stationsby er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Roslev Trælasthandel A/S.

Durup er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Breum er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Ramsing er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

De enkelte bydele har hver deres karakteristika og er med til at give Skive sin unikke identitet.

Kontorområder i Skive

De vigtigste kontorområder i Skive er Skive Bycenter, Erhverv Vestbyen, Glyngøre og Højslev Stationsby. Disse kontorområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse kontorområder findes der også en række mindre kontorområder spredt ud over Skive Kommune. Disse kontorområder huser en række virksomheder, der er specialiserede inden for en række forskellige brancher.

Mere information om Skive som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Skive, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Skive som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs guiden her: Skive: Erhvervsliv i spændende udvikling