Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Kontorlokaler i Kongens Lyngby

Se alle kontorer og kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby herunder. Hvis du leder efter et kontorlokale eller et kontor til leje Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby i vores database. Find dit nye kontor i Kongens Lyngby her. God fornøjelse. Mere info om kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorlokaler

36 lokaler fundet
1 2 >

Hvad er et kontor?

Et kontor er et sted, hvor virksomhedens medarbejdere kan udføre deres arbejdsopgaver. Lokaler til kontor  findes som regel i en kontorejendom eller anden etageejendom. Kontorlokaler er ofte udstyret med skriveborde, kontorstole, computere, telefoner og andre kontorartikler.

Når du skal finde et godt kontor til leje, så overveje placering, størrelse, pris og faciliteter for kontoret inden du træffer dit valg. Det er vigtigt at sikre, at dit kontor kan indrettes som du ønsker, med de rette møbler og udstyr, og har en god beliggenhed. Det er også vigtigt at sørge for, at kontoret er godt beliggende og har god adgang til offentlig transport.

Når du indretter dit kontorlokale, skal du ikke kun tænke på æstetik, men også på funktionalitet. Det er vigtigt at sikre, at dit kontorlokale både er komfortabelt, behageligt og funktionelt. Det er også vigtigt at sørge for, at dit kontorlokale er indrettet med de rette møbler og udstyr, så du kan udføre dine arbejdsopgaver effektivt.

I dag er det meget vigtigt at have adgang til internet, når man arbejder, og derfor sørger de fleste udlejere af kontorlokaler for, at der er trådløst internet tilgængeligt. Det kan være, at du skal betale ekstra for det, men det er ofte det værd.

Kontor til leje i Kongens Lyngby

Søger du et kontor til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontor til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter et kontor til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorer til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontor der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontor i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontor i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorer til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kontorlokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, klinik til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby eller produktion til leje i Kongens Lyngby. Få besked om nye kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontor i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde kontor i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontor i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontor i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links:  Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorlokaler, kontorlejemål eller kontor til leje i Kongens Lyngby. Hvor mange m2 skal kontorlokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal kontorlokalerne ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorlokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal kontorlokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter kontorlokaler i Kongens Lyngby

Når du søger kontorlokaler i Kongens Lyngby, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorlokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorlokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorlokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Kongens Lyngby, kontor til leje i Kongens Lyngby, lager til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, showroom til leje i Kongens Lyngby, lokale til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, restaurant til leje i Kongens Lyngby, produktion til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby, produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorhoteller i Kongens Lyngby, butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby, ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngbyledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby, butikslejemål i Kongens Lyngby, kontorlejemål i Kongens Lyngby, kliniklejemål i Kongens Lyngby, lagerlejemål i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, ledige butikslejemål i Kongens Lyngby, restaurantlejemål i Kongens Lyngby, butik til afståelse i Kongens Lyngby, butikslokaler til afståelse i Kongens Lyngby, restaurant til afståelse i Kongens Lyngby og restaurantlokaler til afståelse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorlokaler i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontoret, så du kan se den med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye kontorlokaler i Kongens Lyngby og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorlokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontorlokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorlokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby

Søger du kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby.

Når du søger kontorlokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorlokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorlokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontorlokaler.

Du kan se listen med kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links:  Butikslokaler til leje i Kongens Lyngby, butikker til leje i Kongens Lyngby, kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby, lagerlokaler til leje i Kongens Lyngby, lokaler til leje i Kongens Lyngby, værksted til leje i Kongens Lyngby, lokaler til showroom til leje i Kongens Lyngby, erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby, kliniklokaler til leje i Kongens Lyngby, restauranter til leje i Kongens Lyngby, restaurantlokaler til leje i Kongens Lyngby eller produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby.

Kontorlokaler i Kongens Lyngby

Søger du kontorlokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med kontorlokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorlokaler i Kongens Lyngby, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Kongens Lyngby, hvor du gerne vil leje kontorlokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorlokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorlokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorlokaler i Kongens Lyngby, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler til leje i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Kongens Lyngby, kontorpladser i Kongens Lyngby, kontorlokaler i Kongens Lyngby, kontorer i Kongens Lyngby, kliniklokaler i Kongens Lyngby, lagerlokaler i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, lokaler til værksted i Kongens Lyngby, lokaler til showroom i Kongens Lyngby, lokaler i Kongens Lyngby, erhvervslokaler i Kongens Lyngby, restaurantlokaler i Kongens Lyngby, produktionslokaler i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om nye kontorlokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Kontor i Kongens Lyngby

Søger du et kontor i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontor i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med kontor i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorlokaler i Kongens Lyngby, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontor til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontor i Kongens Lyngby

Når du leder efter et kontor i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de kontorlokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorlokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kontorlokaler i Kongens Lyngby

Når du leder efter nye kontorlokaler i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kontorlokaler. Placeringen af kontorlokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Kongens Lyngby.

Find kontorlokaler i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Kongens Lyngby, kontor i Kongens Lyngby, kontorplads i Kongens Lyngby, klinik i Kongens Lyngby, arbejdsplads i Kongens Lyngby, lager i Kongens Lyngby, lokale i Kongens Lyngby, værksted i Kongens Lyngby, showroom i Kongens Lyngby, erhvervslokale i Kongens Lyngby, restaurantlokale i Kongens Lyngby, produktionslokale i Kongens Lyngby, erhvervslejemål i Kongens Lyngby, klinikfællesskab i Kongens Lyngby, kontorfællesskab i Kongens Lyngby, kontorhotel i Kongens Lyngby. Få besked om nye kontorlokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby

Søger du ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby.

Du kan se listen med ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Kongens Lyngby. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler i Kongens Lyngby, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorpladser i Kongens Lyngby, ledige kontorlokaler i Kongens Lyngby, ledige kliniklokaler i Kongens Lyngby, ledige kontorer i Kongens Lyngby, ledige lagerlokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige lokaler til værksted i Kongens Lyngby, ledige lokaler til showroom i Kongens Lyngby, ledige lokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby, ledige restaurantlokaler i Kongens Lyngby, ledige produktionslokaler i Kongens Lyngby, ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby, ledige klinikfællesskaber i Kongens Lyngby, ledige kontorfællesskaber i Kongens Lyngby eller ledige kontorhoteller i Kongens Lyngby. Få besked om ledige lokaler i Kongens Lyngby ved at lave en søgeagent.

Værd at vide når du søger kontor til leje i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kongens Lyngby
Information om kommunen