Kontorhotel i Storkøbenhavn

Se alle kontorhoteller i Storkøbenhavn herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel i Storkøbenhavn, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i Storkøbenhavn i vores database. Find dit nye kontorhotel i Storkøbenhavn her. God fornøjelse. Mere info om kontorhotel i Storkøbenhavn.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
185 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorhoteller i Storkøbenhavn der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorhoteller i Storkøbenhavn der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller til salg i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over solgte i Storkøbenhavn over tid.

Dato Alle udbudte kontorhoteller Nye udbudte kontorhoteller Udlejede og solgte kontorhoteller
20. juni 2024 185 4 0
19. juni 2024 181 4 8
18. juni 2024 185 2 0
17. juni 2024 183 0 0
16. juni 2024 183 0 0
15. juni 2024 183 0 0
14. juni 2024 183 4 4
13. juni 2024 183 4 0
12. juni 2024 179 1 1
11. juni 2024 179 2 0
10. juni 2024 177 0 0
9. juni 2024 177 0 0
8. juni 2024 177 3 0
7. juni 2024 174 0 2
6. juni 2024 176 1 2
5. juni 2024 177 1 0
4. juni 2024 176 1 2
3. juni 2024 177 1 0
2. juni 2024 176 0 0
1. juni 2024 176 1 0
31. maj 2024 175 0 1
30. maj 2024 176 0 0
29. maj 2024 176 1 1
28. maj 2024 176 2 0
27. maj 2024 174 0 1
26. maj 2024 175 0 0
25. maj 2024 175 1 0
24. maj 2024 174 0 0
23. maj 2024 174 0 3
22. maj 2024 177 0 0
21. maj 2024 177 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller til salg i Storkøbenhavn over tid, samlet statistik over solgte i Storkøbenhavn over tid.

Kontorhoteller
Antal ledige lokaler 185
Antal nye lokaler siden i går 4
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 29.899
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.477
Højeste m2-pris 6.960
Laveste m2-pris 300

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i Storkøbenhavn

Du kan se listen med kontorhoteller i Storkøbenhavn herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Storkøbenhavn. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i Storkøbenhavn, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Storkøbenhavn, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i Storkøbenhavn, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i Storkøbenhavn

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i Storkøbenhavn. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i Storkøbenhavn!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontor i kontorhotel i Storkøbenhavn. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Storkøbenhavn skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i Storkøbenhavn

Når du søger kontorhoteller i Storkøbenhavn, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i Storkøbenhavn, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i Storkøbenhavn og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller i Storkøbenhavn

Når du søger efter kontorlokaler i et kontorhotel, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontor i et kontorhotel, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer dig ind i et kontorhotel.

Der findes mange kontorhoteller, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige sted. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye kontorhotel, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit kontor i Storkøbenhavn

Når du leder efter et kontor i kontorhotel , er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at kontorhotellet, tilbyder kontorlokaler i en størrelse der passer til din virksomhed, dvs at kontorerne hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i Storkøbenhavn

Når du leder efter kontorhoteller i Storkøbenhavn, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Storkøbenhavn.

Når du leder efter et kontorhotel, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Storkøbenhavn herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Storkøbenhavn. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.