Kontorhotel i Region Nordjylland

Se alle kontorhoteller i Region Nordjylland herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel i Region Nordjylland, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i Region Nordjylland i vores database. Find dit nye kontorhotel i Region Nordjylland her. God fornøjelse. Mere info om kontorhotel i Region Nordjylland.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
20 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorhoteller i Region Nordjylland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorhoteller i Region Nordjylland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorhoteller i Region Nordjylland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorhoteller i Region Nordjylland der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorhoteller i Region Nordjylland der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over solgte i Region Nordjylland over tid.

Dato Alle udbudte kontorhoteller Nye udbudte kontorhoteller Udlejede og solgte kontorhoteller
21. februar 2024 16 0 2
20. februar 2024 18 1 0
19. februar 2024 17 0 1
18. februar 2024 18 4 4
17. februar 2024 18 6 0
16. februar 2024 12 0 5
15. februar 2024 17 1 0
14. februar 2024 16 1 1
13. februar 2024 16 0 0
12. februar 2024 16 0 1
11. februar 2024 17 3 2
10. februar 2024 16 3 0
9. februar 2024 13 0 4
8. februar 2024 17 0 0
7. februar 2024 17 3 0
6. februar 2024 14 2 0
5. februar 2024 12 0 5
4. februar 2024 17 0 0
3. februar 2024 17 5 0
2. februar 2024 12 0 6
1. februar 2024 18 0 0
31. januar 2024 18 2 0
30. januar 2024 16 0 1
29. januar 2024 17 2 4
28. januar 2024 19 2 0
27. januar 2024 17 0 0
26. januar 2024 17 0 1
25. januar 2024 18 1 0
24. januar 2024 17 0 0
23. januar 2024 17 1 0
22. januar 2024 16 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorhoteller i Region Nordjylland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorhoteller i Region Nordjylland over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede kontorhoteller i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorhoteller til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over solgte i Region Nordjylland over tid.

Kontorhoteller
Antal ledige lokaler 20
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 899
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 587
Højeste m2-pris 1.440
Laveste m2-pris 250

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i Region Nordjylland

Du kan se listen med kontorhoteller i Region Nordjylland herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Region Nordjylland. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i Region Nordjylland, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Region Nordjylland, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i Region Nordjylland, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i Region Nordjylland

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i Region Nordjylland? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i Region Nordjylland. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i Region Nordjylland!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontor i kontorhotel i Region Nordjylland. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Region Nordjylland skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i Region Nordjylland

Når du søger kontorhoteller i Region Nordjylland, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i Region Nordjylland, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i Region Nordjylland og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller i Region Nordjylland

Når du søger efter kontorlokaler i et kontorhotel, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontor i et kontorhotel, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer dig ind i et kontorhotel.

Der findes mange kontorhoteller, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige sted. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye kontorhotel, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit kontor i Region Nordjylland

Når du leder efter et kontor i kontorhotel , er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at kontorhotellet, tilbyder kontorlokaler i en størrelse der passer til din virksomhed, dvs at kontorerne hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i Region Nordjylland

Når du leder efter kontorhoteller i Region Nordjylland, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Region Nordjylland.

Når du leder efter et kontorhotel, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Region Nordjylland herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Region Nordjylland. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.