Butikslokaler i Hillerød

Se alle ledige butikslokaler i Hillerød herunder. Hvis du leder efter butikslokaler i Hillerød, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslokaler i vores database. Find lokaler til butik i Hillerød her. God fornøjelse. Mere info om ledige butikslokaler i Hillerød.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
19 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler i Hillerød over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige butikslokaler i Hillerød over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige butikslokaler i Hillerød på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Hillerød der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Hillerød der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over alle udbudte butiksejendomme til salg i Hillerød over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Hillerød over tid, samlet statistik over solgte butiksejendomme i Hillerød over tid.

Dato Alle udbudte butikslokaler Nye udbudte butikslokaler Udlejede og solgte butikslokaler
24. februar 2024 19 0 1
23. februar 2024 20 1 3
22. februar 2024 22 2 0
21. februar 2024 20 1 1
20. februar 2024 20 0 1
19. februar 2024 21 1 0
18. februar 2024 20 0 0
17. februar 2024 20 0 0
16. februar 2024 20 0 0
15. februar 2024 20 1 1
14. februar 2024 20 0 0
13. februar 2024 20 0 0
12. februar 2024 20 1 0
11. februar 2024 19 0 0
10. februar 2024 19 0 1
9. februar 2024 20 4 0
8. februar 2024 16 0 4
7. februar 2024 20 0 0
6. februar 2024 20 1 0
5. februar 2024 19 0 0
4. februar 2024 19 0 0
3. februar 2024 19 0 0
2. februar 2024 19 1 1
1. februar 2024 19 1 1
31. januar 2024 19 1 0
30. januar 2024 18 0 0
29. januar 2024 18 0 0
28. januar 2024 18 0 0
27. januar 2024 18 0 0
26. januar 2024 18 0 0
25. januar 2024 18 0 0

Statistik over udbuddet af ledige butikslokaler i Hillerød

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige butikslokaler i Hillerød over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Hillerød over tid, samlet statistik over alle udbudte butiksejendomme til salg i Hillerød over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Hillerød over tid, samlet statistik over solgte butiksejendomme i Hillerød over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 20
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 10.048
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.293
Højeste m2-pris 2.000
Laveste m2-pris 517

Få overblik over ledige butikslokaler i Hillerød

Når du leder efter dine nye butikslokaler i Hillerød er det vigtigt, at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige butikslokaler i Hillerød. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et butikslokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se butik til leje i Hillerød og butik til salg i Hillerød på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige butikslokaler i Hillerød, uanset om du søger butikslokaler til en blomsterbutik, musikbutik, dagligvarebutik, tøjbutik, elektronikbutik, apotek, møbelbutik, boghandel, skønheds- og kosmetikbutik, sportsbutik, legetøjsbutik, guldsmed/juvelér, hjemmeelektronik, helsekostbutik, skoforretning, pizzeria, slagter eller noget helt andet.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over butikslokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til butikslokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye butikslokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt butikslokale.

Butiksejendomme til salg i Hillerød

Der findes butiksejendomme til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en butiksejendom til salg i Hillerød, så er der mange muligheder. Du kan finde butiksejendomme til salg i Hillerød i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en butiksejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af butiksudlejningsejendomme kan være meget lukrativt.

Du kan finde lokaler, erhvervslokaler, erhvervsejendomme og ejendomme til salg i Hillerød på oversigter på Nettet, og du kan bl.a. se de fleste erhvervsejendomme til salg i hele landet lige nu her på denne side. Når du leder efter butiksejendomme til salg i Hillerød, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de butiksejendomme til salg i Hillerød der bedst passer til dine ønsker. 

Salg af butiksejendom i Hillerød via erhvervsmægler

Har du en butiksejendom til salg i Hillerød - og overvejer du at bruge en erhvervsmægler? Så besøg denne side: Erhvervsmægler i Hillerød.

Lokaleportalen.dk er Danmarks store online erhvervsmægler, og vi kan hjælpe dig med salg af din butiksejendom i Hillerød. Du kan læse mere om brug af erhvervsmægler, når du vil udleje lokaler eller sælge en udlejningsejendom, i guiden: Brug af erhvervsmægler - fordele og ulemper.

Værd at vide når du søger butik til leje i Hillerød

Life science er en af de største erhvervssektorer i Hillerød. Byen er hjemsted for en række biotekvirksomheder, der udvikler og producerer medicin og andre lægemidler. Hillerød er også hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU), som har et stort campus i byen. DTU uddanner ingeniører og forskere, der arbejder inden for life science.

Hillerød er en erhvervsby med en række kendetegn:

 • Byen har en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher.
 • Byen er hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU), som uddanner ingeniører og forskere, der arbejder inden for en række forskellige områder.
 • Byen er hjemsted for en række statslige og kommunale institutioner.
 • Byen har en god infrastruktur, herunder et veludviklet vejnet, offentlig transport og en international lufthavn.

Hillerød har gode transportforhold for virksomheder. Byen har et veludviklet vejnet, der forbinder byen med resten af Danmark. Hillerød ligger også tæt på København, som er en af Europas største byer.

Hillerød har et godt offentligt transportsystem. Byen har en busterminal, der ligger i centrum af byen. Der er busforbindelser til København, Helsingør og Frederiksværk. Hillerød har også en togstation, der ligger i den sydlige del af byen. Toget forbinder Hillerød med København, Helsingør og Frederiksværk.

Bydele i Hillerød

Hillerød er opdelt i 11 bydele:

 • Bymidten er Hillerøds centrum og er hjemsted for en række butikker, restauranter, caféer, kulturinstitutioner og offentlige myndigheder.
 • Slotsbyen er et historisk område, der er omgivet af bymuren fra middelalderen.
 • Østerby er et boligområde, der ligger øst for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 • Vesterby er et boligområde, der ligger vest for bymidten. Området er hjemsted for en række lejligheder og rækkehuse.
 • Gadelandet er et boligområde, der ligger nord for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 • Sophienborgkvarteret er et boligområde, der ligger syd for bymidten.
 • Ullerød er et boligområde, der ligger nordvest for bymidten. Området er hjemsted for en række lejligheder og rækkehuse.
 • Skævinge er et boligområde, der ligger sydvest for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 • Uvelse er et boligområde, der ligger nordøst for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.

Butiksområder i Hillerød

De vigtigste butiksområder i Hillerød er:

 • Slotsarkaderne er det største butikscenter i Hillerød. Centret har over 50 butikker, der sælger en bred vifte af varer, herunder tøj, sko, elektronik og boligindretning.
 • Gågaden og Helsingørgade er to populære gågader i Hillerød. Gaderne er hjemsted for en række butikker, der sælger en bred vifte af varer, herunder tøj, sko, boligindretning og mad.

Andre butiksområder i Hillerød

Ud over disse tre vigtigste butiksområder er der også en række mindre butiksområder i Hillerød. Disse områder er hjemsted for en række mindre butikker, der sælger en bred vifte af varer.

Hillerød er en populær shoppingby, der tilbyder et bredt udvalg af butikker til alle behov.

Find butik til leje i Hillerød

Mere information om Hillerød som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Hillerød, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Hillerød som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Hillerød i denne guide: Erhvervsliv i Hillerød: Alt du skal vide