Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Svendborg

Du har søgt efter erhvervslokaler i Svendborg. Mere info om erhvervslokaler i Svendborg .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Svendborg. Mere info om erhvervslokaler i Svendborg .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find erhvervslokaler i Svendborg

Leder du efter erhvervslokaler i Svendborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Svendborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Svendborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Svendborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Svendborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Svendborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Svendborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Svendborg?

I Svendborg finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Svendborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svendborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Svendborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Svendborg.

Hvor meget koster et lokale i Svendborg?

Prisen på et lokale i Svendborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Svendborg.