Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Faaborg

Du har søgt efter erhvervslokaler i Faaborg. Mere info om erhvervslokaler i Faaborg .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Faaborg. Mere info om erhvervslokaler i Faaborg .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find erhvervslokaler i Faaborg

Leder du efter erhvervslokaler i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Faaborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Faaborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Faaborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Faaborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Faaborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Faaborg?

I Faaborg finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Faaborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Faaborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Faaborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Faaborg.

Hvor meget koster et lokale i Faaborg?

Prisen på et lokale i Faaborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Faaborg.