Erhvervslokaler i Vejle

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Vejle herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Vejle, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Vejle i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Vejle.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
302 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Vejle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Vejle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Vejle der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Vejle der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejle over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. juli 2024 382 0 1
19. juli 2024 383 1 0
18. juli 2024 382 0 0
17. juli 2024 382 3 0
16. juli 2024 379 2 2
15. juli 2024 379 0 1
14. juli 2024 380 0 2
13. juli 2024 382 6 0
12. juli 2024 376 10 3
11. juli 2024 369 7 15
10. juli 2024 377 6 1
9. juli 2024 372 0 9
8. juli 2024 381 4 5
7. juli 2024 382 3 6
6. juli 2024 385 0 2
5. juli 2024 387 3 4
4. juli 2024 388 7 0
3. juli 2024 381 3 6
2. juli 2024 384 10 0
1. juli 2024 374 1 12
30. juni 2024 385 1 1
29. juni 2024 385 7 6
28. juni 2024 384 9 3
27. juni 2024 378 7 0
26. juni 2024 371 4 9
25. juni 2024 376 7 0
24. juni 2024 369 4 14
23. juni 2024 379 8 1
22. juni 2024 372 0 3
21. juni 2024 375 1 1
20. juni 2024 375 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejle over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 300
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 606.247
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 852
Højeste m2-pris 3.313,14
Laveste m2-pris 120

Erhvervslokaler til leje i Vejle

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Vejle, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Vejle via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Vejle

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Butik til leje i Vejle

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Lager til leje i Vejle

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Vejle

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Vejle

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Vejle

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Vejle ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Vejle

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Vejle ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Vejle

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Vejle, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Vejle med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Vejle, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Vejle

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Vejle, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Vejle til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Vejle til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Vejle eller søge lejere direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Vejle

Vejle er en vigtig erhvervsby i Danmark med en lang tradition for industri og handel. Byen er hjemsted for en række store virksomheder, herunder Danpo, Jem og Fix og Dan Cake.

Vejle er kendetegnet ved en stærk industrisektor. Byen har også en betydelig handelssektor, der er koncentreret omkring byens centrum og havneområde.

Derudover er byen også et vigtigt knudepunkt for transport og logistik. Byen ligger ved Vejle Fjord og er forbundet med resten af Danmark via både motorvej og jernbane.

Vejle har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger ved Vejle Fjord og er forbundet med resten af Danmark via motorvej og jernbane.

Byen er en vigtig erhvervsby i Danmark med en lang tradition for industri og handel.

Vejle Industripark er et af de vigtigste erhvervsområder i Vejle. Industriparken er hjemsted for en række virksomheder, der beskæftiger sig med industri, lager og transport. Industriparken ligger ved motorvej E45 og er forbundet med resten af Danmark og resten af verden.

Bydele i Vejle

Vejle er inddelt i følgende bydele:

  • Vejle Centrum: Vejles centrum er hjemsted for byens største attraktioner, herunder Vejle Rådhus, Vejle Domkirke, Vejle Museer og Vejle Musikteater. Bydelen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Find ledige erhvervslokaler i Vejle Centrum
  • Vejle Ø: Vejle Ø er en ø, der er forbundet med fastlandet via en bro. Øen er hjemsted for en række boliger, kontorer og erhverv. Find ledige erhvervslokaler i Vejle Ø
  • Vejle Skov: Vejle Skov er et stort grønt område, der ligger syd for Vejle Centrum. Skoven er et populært sted for rekreation og friluftsliv.
  • Vejle Nord: Vejle Nord er et område, der ligger nord for Vejle Centrum. Området er hjemsted for en række boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner.
  • Vejle Vest: Vejle Vest er et område, der ligger vest for Vejle Centrum. Området er hjemsted for en række boliger, erhverv og industri.

Mere information om Vejle som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Vejle, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Vejle som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Vejle i denne guide: Vejle: Et attraktivt sted at drive forretning.