Erhvervslokaler i Tranbjerg J

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Tranbjerg J, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Tranbjerg J i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
13 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Tranbjerg J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Tranbjerg J der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Tranbjerg J der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Tranbjerg J over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. februar 2024 20 0 0
27. februar 2024 20 0 0
26. februar 2024 20 0 0
25. februar 2024 20 0 0
24. februar 2024 20 0 1
23. februar 2024 21 0 0
22. februar 2024 21 0 0
21. februar 2024 21 0 0
20. februar 2024 21 1 0
19. februar 2024 20 0 1
18. februar 2024 21 0 0
17. februar 2024 21 0 0
16. februar 2024 21 0 0
15. februar 2024 21 0 0
14. februar 2024 21 0 0
13. februar 2024 21 0 0
12. februar 2024 21 0 0
11. februar 2024 21 1 1
10. februar 2024 21 1 0
9. februar 2024 20 3 2
8. februar 2024 19 0 0
7. februar 2024 21 0 0
6. februar 2024 21 0 0
5. februar 2024 21 0 0
4. februar 2024 21 0 0
3. februar 2024 21 0 0
2. februar 2024 21 1 1
1. februar 2024 21 1 0
31. januar 2024 20 0 0
30. januar 2024 20 0 0
29. januar 2024 20 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Tranbjerg J over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 13
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 4.564
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 780
Højeste m2-pris 1.050
Laveste m2-pris 585

Erhvervslokaler til leje i Tranbjerg J

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Tranbjerg J, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Tranbjerg J via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Tranbjerg J

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Butik til leje i Tranbjerg J

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Lager til leje i Tranbjerg J

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Tranbjerg J

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Tranbjerg J

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Tranbjerg J

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Tranbjerg J

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Tranbjerg J ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Tranbjerg J

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Tranbjerg J, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Tranbjerg J med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Tranbjerg J, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Tranbjerg J

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Tranbjerg J, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Tranbjerg J til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Tranbjerg J eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Tranbjerg J?

Tranbjerg J er en bydel i det sydlige Århus, som primært omfatter Tranbjerg by. 8310 Tranbjerg J, som det også kaldes, er en af de største bydele i Århus Kommune. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, der gør det til et dejligt sted at bo. Der er også mange forskellige butikker, restauranter og andre servicefaciliteter, som gør det til et godt sted at bo.

Tranbjerg J har også et stort udvalg af skoler og daginstitutioner, som gør det til et godt sted at bo for børnefamilier. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en basketballbane og en skaterbane. Der er også et stort udvalg af offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.

Lokalesøgning i Tranbjerg J

Tranbjerg J er et godt sted at starte en virksomhed eller flytte sin nuværende virksomhed hen. Tranbjerg hovedgade byder på et stort udvalg af butikker og restauranter, og der er også mange andre virksomheder, der er etableret i området. Ejendomme i området kan benyttes til kontorer til leje eller showroom og klinikker, og der er også et stort udvalg af butikker til salg. Medarbejdere som muligvis flytter på grund af arbejdet kan også nyde godt af et godt boligmarked med massere af boliger til salg og huse til leje, som kan rumme alle typer familier eller enlige.

Vigtige steder i Tranbjerg J

Der er mange vigtige steder i Tranbjerg J, herunder Tranbjerg Kirke, Tranbjerg Bibliotek og Tranbjerg Idrætscenter. Der er også mange andre steder, herunder butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige institutioner som Tranbjergskolen på Grønløkke Allé.

Landevejen er et godt sted at kende til når man befinder sig i Tranbjerg J, fordi den går hele vejen gennem Tranbjerg J, fra Slet til Ravnholt.

Transport i Tranbjerg J

Der er mange forskellige transportmuligheder til rådighed i Tranbjerg J, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange offentlige parkeringspladser, som gør det nemt at parkere bilen. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i byen på cykel. Der er også mange offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.