Erhvervslokaler i Storvorde

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Storvorde herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Storvorde, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Storvorde i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Storvorde.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
1 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Storvorde over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Storvorde over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Storvorde på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Storvorde der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Storvorde der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over nye lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Storvorde over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Storvorde over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Storvorde over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
16. juli 2024 2 0 0
15. juli 2024 2 0 0
14. juli 2024 2 0 0
13. juli 2024 2 0 0
12. juli 2024 2 0 0
11. juli 2024 2 0 0
10. juli 2024 2 0 0
9. juli 2024 2 0 0
8. juli 2024 2 0 0
7. juli 2024 2 0 0
6. juli 2024 2 0 0
5. juli 2024 2 0 0
4. juli 2024 2 0 0
3. juli 2024 2 0 0
2. juli 2024 2 0 0
1. juli 2024 2 0 0
30. juni 2024 2 0 0
29. juni 2024 2 0 0
28. juni 2024 2 0 0
27. juni 2024 2 0 0
26. juni 2024 2 0 0
25. juni 2024 2 0 0
24. juni 2024 2 0 0
23. juni 2024 2 0 0
22. juni 2024 2 0 0
21. juni 2024 2 0 0
20. juni 2024 2 0 0
19. juni 2024 2 0 0
18. juni 2024 2 0 0
17. juni 2024 2 0 0
16. juni 2024 2 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Storvorde

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Storvorde over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over nye lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Storvorde over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Storvorde over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Storvorde over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Storvorde over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 1
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 1.189
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 100
Højeste m2-pris 100
Laveste m2-pris 100

Erhvervslokaler til leje i Storvorde

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Storvorde, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Storvorde via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Storvorde

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Butik til leje i Storvorde

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Lager til leje i Storvorde

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Storvorde

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Storvorde

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Storvorde

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Storvorde ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Storvorde

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Storvorde ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Storvorde

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Storvorde, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Storvorde med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Storvorde, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Storvorde

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Storvorde, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Storvorde til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Storvorde til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Storvorde eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Storvorde?

Storvorde er en lille by i Region Nordjylland samt en bydel til Aalborg, beliggende mellem Aalborg og Kattegat. Byen har en befolkning på omkring 5.000 indbyggere og er kendt for sin smukke natur og de mange kulturaktiviteter. Området har flere forskellige sportsfaciliteter, herunder en golfbane, et svømmebad og flere legepladser. Der er også en række forskellige museer og gallerier, som man kan besøge.

Området byder velkommen ikke blot i Storvorde by, men også i Mou, Egense og helt ned til Mulbjerg.

Lokalesøgning i Storvorde

Storvorde giver også massere af plads til erhvervsinteresser, om end man er stort firma med behov for logistik eller den lille start-up med brug for små lokaler til fordelagtige priser. Erhvervslejemål er udbredt da man som virksomhed binder sig mindre end ved salg. Der er også mulighed for at finde boliger til leje i Storvorde, som er et godt sted at bo for både familier og studerende. Der er et stort udvalg af lejeboliger, fra små lejligheder til store villaer. Området er også kendt for at have et stort udvalg af butikker og restauranter, som dermed tiltrækker forbrugere til liberalt erhverv.

Vigtige steder i Storvorde

For at nærme sig Storvorde kører man fra det østlige Aalborg ad Egensevej. Herefter kan man enten tage Kystvej nordpå eller sydpå alt efter om man vil mod Hals eller Dokkedal. Der er mange forskellige steder, man kan besøge i Storvorde, herunder museer, gallerier, parker og strande. Storvorde kirke er et eksempel på et seværdigt sted i Storvorde, derudover hvis man bevæger sig længere ud på landet finder man besøge mosen Portlandsmosen, hvor der også ligger adskillige tårne; Brandvagttårnet, rovfugletårnet og Høstemarktårnet.

Transport i Storvorde

Der er flere måder at komme rundt i Storvorde på. Byen har et godt netværk af buslinjer, der forbinder byen med Aalborg og andre byer i regionen. Der er også en række cykelstier, der forbinder byen med andre byer. Der er også en række taxier, der kører rundt i byen, hvis man ønsker at komme hurtigere frem.