Erhvervslokaler i Støvring

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Støvring herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Støvring, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Støvring i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Støvring.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
15 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Støvring over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Støvring over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Støvring på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Støvring der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Støvring der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over nye lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Støvring over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Støvring over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Støvring over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. juni 2024 19 0 0
19. juni 2024 19 0 0
18. juni 2024 19 0 0
17. juni 2024 19 0 0
16. juni 2024 19 0 0
15. juni 2024 19 0 0
14. juni 2024 19 0 0
13. juni 2024 19 0 0
12. juni 2024 19 0 0
11. juni 2024 19 0 0
10. juni 2024 19 0 0
9. juni 2024 19 0 0
8. juni 2024 19 1 1
7. juni 2024 19 1 0
6. juni 2024 18 0 0
5. juni 2024 18 0 0
4. juni 2024 18 0 0
3. juni 2024 18 0 0
2. juni 2024 18 0 0
1. juni 2024 18 0 0
31. maj 2024 18 0 0
30. maj 2024 18 0 0
29. maj 2024 18 0 0
28. maj 2024 18 0 0
27. maj 2024 18 0 0
26. maj 2024 18 0 0
25. maj 2024 18 0 0
24. maj 2024 18 0 0
23. maj 2024 18 0 0
22. maj 2024 18 0 0
21. maj 2024 18 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Støvring

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Støvring over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over nye lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Støvring over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Støvring over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Støvring over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Støvring over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 15
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 15.498
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 617
Højeste m2-pris 1.209,68
Laveste m2-pris 350

Erhvervslokaler til leje i Støvring

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Støvring, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Støvring via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Støvring

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Butik til leje i Støvring

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Lager til leje i Støvring

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Støvring

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Støvring

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Støvring

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Støvring ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Støvring

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Støvring ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Støvring

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Støvring, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Støvring med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Støvring, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Støvring

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Støvring, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Støvring til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Støvring til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Støvring eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Støvring

Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.