Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhverv til leje i Holbæk

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find erhvervslokaler til leje i Holbæk

Leder du efter erhvervslokaler i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Holbæk , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Holbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Holbæk  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Holbæk, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Holbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Holbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Holbæk der matcher dine søgekriterier.