Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhverv til leje i Frederikshavn

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Frederikshavn.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Frederikshavn.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Find erhvervslokaler til leje i Frederikshavn

Leder du efter erhvervslokaler i Frederikshavn? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Frederikshavn , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Frederikshavn der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Frederikshavn  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Frederikshavn, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Frederikshavn

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Frederikshavn. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.