Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Århus C, Marselis Boulevard

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET
  • 95703
  • Kontor & Kontorfællesskab & Kliniklokale
  • 3
  • fra 1 til 3 pladser
  • 3
  • 18 m2
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Vigu.dk
Lone Lings
tlf: 30486858
info@kontoruniverset.dk

Kontoruniverset velfungerende og inspirerende kontorfællesskab, har fået et ledigt kontor

Bliv en del af Kontoruniverset på Marselis Boulevard 1, 8000 Aarhus C

Vi har gode tilkørselsforhold og bor kun 5 lyskryds fra motorvejen E45, 2 minutter fra Molslinjen og 10 minutters gang fra banegården. Så uanset hvor du kommer fra, er der let adgang til ejendommen, ligesom det er nemt for dine kunder at komme hertil. Der er gode gratis parkeringsmuligheder helt tæt på adressen.

Her kan du få eget kontor, benytte de øverige faciliteter og samtidig være en del af fællesskabet med netværk og sparring. Du kan lukke døren og koncentrere dig, når der er behov for det og låse når du forlader dit kontor. Eller du kan åben døren og være en del af Kontoruniverset´s inspirerende og dynamiske arbejdsmiljø.

Der er mulighed for at leje 1 lokaler på 18 m2 hvor der er plads til 1-3 skriveborder og koster 7.000 pr. mdr. Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger.

Følgende er til leje:

1 lokale på 18 m2, hvor der er plads til 1-3 skriveborder. Pris er 7.000 kr. pr. mdr. 

Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger. Alle lejemål har 3 måneders depositum. Det er også muligt at leje møbler, så du bare skal flytte ind.

Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til professionelle mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter i de bevaringsværdig lokaler i den tidligere Amstgård. Ejendommen og indretningen er yderst præsentabel og stemningsfuld.

Mødelokaler bookes online.  

Ejendommen har en attraktiv placering i Aarhus, og omgivelserne er unikke og eksklusive. På trods af ejendommens centrale placering, er der meget rolige og grønne omgivelser med muligheder for at gå udenfor i pauserne.

Kontakt os, hvis du vil forbi og se vores dejlige Kontorunivers. Eller gå ind på vores hjemmeside.

Services: Bredbånd, Eget firmaskilt ved hoveddør, Kopimaskine, Køkken/frokoststue, Parkeringspladser, Printer, Rengøring
Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.