Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel til leje, Søborg, Vandtårnsvej 62A, 1. E, lokale 22

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 169981
  • Kontorhotel
  • 4.500 Kroner
  • 1 - 8
  • fra 1 til 8 pladser
  • A
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
BOKA GROUP A/S
Tommy Stephens
tlf: 28340130
TJ@bokagroup.dk
Hjemmeside

Kontorhotel

Nyt og top moderne KontorHotel beliggende centralt i Herlev med facade direkte ud til Ring3.

Beliggenhed
stueetagen i flot renoveret ejdnom er der indrettet KontorHotel. Ejendommen er en del af OfficePark Herlev med ialt 35.000 m² kontor/domicil med parkeringskælder under ejendommen.
KontorHotellet er beliggende meget centralt med busstoppested lige ud foran døren samt kun 7 minutters gang fra Herlev S-tog Station.
Derudover er der rigtig gode tilkørselsforhold fra Ring3. Kørsel fra Rådhuspladsen nås på under 20 minutter. Yderligere kommer den kommende letbane til at have stoppested lige ud for bygningen.

Lejemålet
Vi tilbyder lækre lyse kontorer i renoveret ejendom fra 16 m² til 95 m² med skønt lysindfald. KontorHotellet er indrettet med glasvægge og massiv egetræsgulv, lys te-køkken i kvalitetsmaterialer samt mødelokale med AV-udstyr til fri afbenyttelse. Der er et fælles mødelokale på etagen til fri benyttelse. Ejendommen har i stueetagen en lækker stor fælles kantine, der kan benyttes mod betaling. Stor fleksibilitet med 1 mdr. opsigelse. Der er gæsteparkering i terræn og mulighed for at leje en p-plads i p-kælderen. I KontorHotel OfficePark Herlev får du et centralt placeret, super moderne og præsentabelt kontor i lækre omgivelser med mulighed for et stort netværk og sparring.

Lys og indekilma
Huset er opført ihht. den nye energiramme, hvor der er gjort ekstra meget for at sikre indeklimaet. Vinduespartierne er ekstra høje, hvilket sikre et godt lys i lokalerne, hvorved energiforbruget til belysning minimeres.

Services: Aircondition, Eget firmaskilt ved hoveddør, Kantine, Konferencefaciliteter, Køkken/frokoststue, Parkeringspladser
Dette lokale ligger i Gladsaxe kommune - klik her for mere info.