Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab til leje, Frederiksberg C, Suomisvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Vil du være del af et kontorfællesskab der giver dig en ny måde at arbejde, netværke og møde?

Kontorfællesskabet

La Oficina er et enestående supplement til hjemmekontoret. Vi har kombineret det bedste fra kontorfællesskabet, caféen og medlemsklubben, så du som freelancer eller selvstændig kan få det bedste ud af din virksomhed. La Oficina er et livligt kontorfællesskab med clubfeeling og højt til loftet i mere end én forstand.

* Som medlem får du:
En social hverdag og et bredt netværk
At arbejde alene betyder ikke, at man er ensom. I hvert fald ikke på La Oficina. Her skaber medlemmerne et socialt fundament for sidemandscoaching såvel som selskab i frokostpausen. Og så er det et alletiders sted at udvide dit netværk på tværs af fag og brancher – og muligvis kundelisten.

* Et dynamisk arbejdsmiljø
Vi er ikke et traditionelt kontorfællesskab med faste pladser. Her får du fleksibiliteten til at arbejde på din egen måde, præcis når du har lyst. Afhængigt at din arbejdsdag kan du vælge, om du vil arbejde fra flygelet i den store sal, et bord på balkonen, i den hyggelige gård eller i et af vores mange lokaler.

* Skræddersyede medlemskaber
Alle virksomheder er forskellige – og det kan behovet for en kontorplads også være. Derfor har vi en række forskellige medlemskaber, så du kan vælge det, der passer perfekt til dine behov og din økonomi.

* Gode faciliteter med café, internet, printer og pakkeservice
La Oficina er dit hjem væk fra hjemmet. Du slipper for at skulle bede om Wifi-kode og have kortet op af lommen, hver gang sulten eller koffeinlysten melder sig. Her har du fri adgang til internet, print og pakkeservice - og en åben regning i baren, hvor du bliver serviceret vores søde cafémedarbejdere.

* Professionelle omgivelser med mulighed for adresse og mødelokaler
Som medlem får du en professionel base i hjertet af København, hvor du kan arbejde koncentreret, have adresse og invitere dine forretningsforbindelser ind til møder – enten i den store sal eller i en af vores kursus mødelokaler, der passer til alt fra små brainstormmøder til heldagsworkshops.

Private kontorer

Vores private kontorer er ideelle til det lille team, der både ønsker privilegiet af privatliv såvel som adgang til et livligt arbejdsmiljø, hvor I kan hente inspiration og sparre med andre – inden eller uden for jeres felt.

Som lejere har I adgang til vores café, der bliver betjent af vores søde personale. De står klar med filter- og luksuskaffe, tapasplatte og smil.

Lejer du en af vores private kontorer, skal du ikke tænke på noget. Lokalerne er fuldt møblerede med hæve-sænkeborde, skrivebordslamper og stole - og så kommer rengøringen forbi to gange om ugen.

Når man arbejder i et lille team, kan det være sundt at få inspiration udefra. Med et privat kontor har I adgang til vores kontorfællesskab, som I kan sparre med i over en kop kaffe i gården eller caféen. Måske det endda fører til forretning.

Du er mere end velkommen til at komme ind forbi til en kop kaffe, rundvisning eller en prøvedag.

Services: Adresseservice, Bredbånd, Catering, Fax adgang, Kantine, Konferencefaciliteter, Kopimaskine, Køkken/frokoststue, Madordning, Møblering, Printer, Receptionist, Rengøring