Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i Brønshøj

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Brønshøj. Mere info om kontorfællesskaber til leje i Brønshøj.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Brønshøj. Mere info om kontorfællesskaber til leje i Brønshøj.

Værd at vide når du søger kontorfællesskab i Brønshøj

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.

 

Find kontorfællesskab i Brønshøj på Lokaleportalen.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i Brønshøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i Brønshøj . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i Brønshøj herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Brønshøj end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i Brønshøj

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Brønshøj. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Brønshøj der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brønshøj?

I Brønshøj finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Brønshøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønshøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brønshøj?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Brønshøj.

Hvor meget koster et lokale i Brønshøj?

Prisen på et lokale i Brønshøj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brønshøj.