Erhvervslokaler i København NV

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i København NV herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i København NV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i København NV i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i København NV.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
100 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i København NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i København NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i København NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i København NV der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i København NV der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i København NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København NV over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. februar 2024 100 0 6
23. februar 2024 106 0 1
22. februar 2024 107 1 1
21. februar 2024 107 5 6
20. februar 2024 108 6 9
19. februar 2024 111 4 0
18. februar 2024 107 0 0
17. februar 2024 107 5 5
16. februar 2024 107 4 0
15. februar 2024 103 0 2
14. februar 2024 105 0 2
13. februar 2024 107 0 1
12. februar 2024 108 0 2
11. februar 2024 110 2 7
10. februar 2024 115 1 2
9. februar 2024 116 30 1
8. februar 2024 88 5 22
7. februar 2024 105 4 2
6. februar 2024 103 3 1
5. februar 2024 101 2 6
4. februar 2024 105 1 0
3. februar 2024 104 2 0
2. februar 2024 102 0 2
1. februar 2024 104 1 0
31. januar 2024 103 1 0
30. januar 2024 102 1 4
29. januar 2024 105 1 6
28. januar 2024 110 3 1
27. januar 2024 108 3 4
26. januar 2024 109 2 1
25. januar 2024 108 2 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i København NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i København NV over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i København NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København NV over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 105
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 6
Ledige m2 i alt 50.962
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.243
Højeste m2-pris 1.750
Laveste m2-pris 62,5

Erhvervslokaler til leje i København NV

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i København NV, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i København NV via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i København NV

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i København NV ved at trykke på linket.

Butik til leje i København NV

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i København NV ved at trykke på linket.

Lager til leje i København NV

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i København NV ved at trykke på linket.

Værksted til leje i København NV

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i København NV ved at trykke på linket.

Klinik til leje i København NV

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i København NV ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i København NV

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i København NV ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i København NV

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i København NV ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i København NV

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i København NV, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i København NV med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i København NV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i København NV

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i København NV, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i København NV til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i København NV til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i København NV eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er København NV?

København NV er der nordvestlige bydel til København. Det er en af de største bydele i København og er kendt for sine mange kulturelle og historiske seværdigheder. Bydelen er hjemsted for flere museer, teatre, restauranter og butikker, som alle er værd at besøge. Der derfor også meget erhvervsaktivitet og udbuddet af erhvervslokaler til leje er derfor stort, både, hvis man vil leje butikslokaler eller kontorlokaler.

København NV er også kendt for sine mange grønne områder og parker, som gør det til et dejligt sted at bo. Det er også et populært sted for turister, da det er et af de mest besøgte områder i København. Der er også et stort udvalg af hoteller, vandrerhjem og andre overnatningsmuligheder, så det er let at finde et sted at bo, hvis du besøger København NV.

Lokalesøgning i København NV

Erhvervsdrivende søger til NV for gode kvadratmeter tæt på byen. København NV er et godt sted at starte et nyt firma, da det har et stort udvalg af kontorer og erhvervslokaler. Virksomheder kan også nyde godt af de mange transportmuligheder, der er tilgængelige, herunder tog, bus og metro. Der er også mange parkeringsmuligheder, så det er let at komme rundt i København NV.

Vigtige stedet i København NV

For at navigere i København NV skal man kende en række veje og nøglelokationer. Det kunne være Frederikssundsvej som forbinder Nørrebro med Brønshøj. Der er også en række andre vigtige veje som f.eks. Nørrebrogade, Tagensvej og Østerbrogade. Der er også en række vigtige steder som f.eks. Nørrebro Station, Bispebjerg Station og Ryparken Station. Disse steder er alle meget vigtige for at komme rundt i København NV.

Transport i København NV

København NV er godt forbundet med offentlig transport. Der er et stort udvalg af busser, tog og metrolinjer, der forbinder området med andre dele af København. Der er også en række cykelstier, der gør det nemt at komme rundt i området. Der er også mange parkeringsmuligheder, så det er let at komme rundt i København NV med bil.