Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kliniklokaler til leje i Odense C

Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Odense C. Mere info om kliniklokaler til leje i Odense C.
Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Odense C. Mere info om kliniklokaler til leje i Odense C.

Værd at vide når du søger kliniklokale i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find kliniklokale i Odense C på Lokaleportalen.dk

Søger du kliniklokale til leje i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler til leje i Odense C . Du kan se de aktuelle kliniklokaler til leje i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Odense C end kliniklokale til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler til leje i Odense C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Odense C?

I Odense C finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Odense C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Odense C.

Hvor meget koster et lokale i Odense C?

Prisen på et lokale i Odense C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Odense C.