Erhvervslokaler i Hørsholm

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Hørsholm herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Hørsholm, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Hørsholm i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Hørsholm.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
86 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Hørsholm over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hørsholm over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Hørsholm på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Hørsholm der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Hørsholm der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hørsholm over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 122 2 0
16. juli 2024 120 1 2
15. juli 2024 121 2 1
14. juli 2024 120 0 2
13. juli 2024 122 0 0
12. juli 2024 122 3 0
11. juli 2024 119 1 0
10. juli 2024 118 2 3
9. juli 2024 119 0 1
8. juli 2024 120 0 0
7. juli 2024 120 0 0
6. juli 2024 120 1 1
5. juli 2024 120 0 2
4. juli 2024 122 0 0
3. juli 2024 122 0 0
2. juli 2024 122 1 0
1. juli 2024 121 0 1
30. juni 2024 122 0 0
29. juni 2024 122 5 5
28. juni 2024 122 6 1
27. juni 2024 117 1 1
26. juni 2024 117 1 0
25. juni 2024 116 1 0
24. juni 2024 115 0 0
23. juni 2024 115 0 0
22. juni 2024 115 0 0
21. juni 2024 115 0 0
20. juni 2024 115 1 0
19. juni 2024 114 1 1
18. juni 2024 114 0 1
17. juni 2024 115 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hørsholm

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hørsholm over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hørsholm over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hørsholm over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 86
Antal nye lokaler siden i går 2
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 31.014
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.155
Højeste m2-pris 3.600
Laveste m2-pris 550

Erhvervslokaler til leje i Hørsholm

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Hørsholm, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Hørsholm via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Hørsholm

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Butik til leje i Hørsholm

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Lager til leje i Hørsholm

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Hørsholm

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Hørsholm

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Hørsholm

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Hørsholm ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Hørsholm

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Hørsholm ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Hørsholm

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Hørsholm, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Hørsholm med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Hørsholm, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Hørsholm

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Hørsholm, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Hørsholm til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Hørsholm til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Hørsholm eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!