Erhvervslokaler i Hasselager

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Hasselager herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Hasselager, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Hasselager i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Hasselager.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
31 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Hasselager over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hasselager over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Hasselager på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Hasselager der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Hasselager der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hasselager over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hasselager over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hasselager over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 42 0 2
16. juli 2024 44 0 0
15. juli 2024 44 2 0
14. juli 2024 42 0 2
13. juli 2024 44 0 0
12. juli 2024 44 0 0
11. juli 2024 45 5 4
10. juli 2024 44 0 0
9. juli 2024 45 0 1
8. juli 2024 46 0 0
7. juli 2024 46 1 0
6. juli 2024 45 0 1
5. juli 2024 46 0 0
4. juli 2024 46 1 0
3. juli 2024 45 0 0
2. juli 2024 45 1 0
1. juli 2024 44 0 0
30. juni 2024 44 0 0
29. juni 2024 44 0 0
28. juni 2024 44 0 0
27. juni 2024 44 5 0
26. juni 2024 39 0 0
25. juni 2024 39 0 0
24. juni 2024 39 0 2
23. juni 2024 41 0 0
22. juni 2024 41 2 2
21. juni 2024 41 2 0
20. juni 2024 39 1 1
19. juni 2024 39 1 0
18. juni 2024 38 0 0
17. juni 2024 38 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hasselager

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hasselager over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hasselager over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hasselager over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hasselager over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hasselager over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 31
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 40.623
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 628
Højeste m2-pris 1.107,69
Laveste m2-pris 150

Erhvervslokaler til leje i Hasselager

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Hasselager, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Hasselager via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Hasselager

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Butik til leje i Hasselager

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Lager til leje i Hasselager

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Hasselager

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Hasselager

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Hasselager

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Hasselager ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Hasselager

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Hasselager ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Hasselager

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Hasselager, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Hasselager med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Hasselager, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Hasselager

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Hasselager, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Hasselager til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Hasselager til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Hasselager eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Hasselager?

Hasselager, også kendt som Hasselager - Kolt er et nyt boligområde i Aarhus Kommune, der er under opførelse. Det er et af de største boligprojekter i Danmark, og det forventes at blive færdigt i 2021. Hasselager er et af de første boligområder, der er blevet bygget i Aarhus Kommune i mange år, og det vil skabe nye muligheder for lokale borgere.

Hasselager vil bestå af boliger, der er designet til at imødekomme forskellige behov. Der vil være almene boliger, der er designet til at imødekomme både lave og høje indkomster, og der vil også være private boliger, der er designet til at imødekomme forskellige livsstilsbehov. Derudover vil der være forskellige fællesfaciliteter, der skal gøre det lettere for borgerne at bo i Hasselager.

Lokalesøgning i Hasselager

Erhverv er en stor del af Hasselager, hvis man leder efter erhvervslokaler kan Hasselager derfor byde på et stort udbud af kontor til leje, butik til leje eller lignende. Derudover er der også et stort udvalg af forskellige butikker, restauranter og caféer, som man kan besøge, når man bor i Hasselager. Der er også et stort udvalg af forskellige offentlige transportmuligheder, der gør det nemt at komme rundt i Hasselager. Der vil derfor også være stort aktivitet for kunder eller blot gode transport- og bopælsmuligheder for medarbejdere.

Vigtige steder i Hasselager

I Hasselager er man aktive med sport, Hasselagerhallen og KHIF-Hallen. I Hasselager bymidte finder man også Bavnebakken og Børnehuset Olympia, som ligger tæt ved Kolt Østervej. Hasselager og Kolt udgør det mest centrale af Hasselager området, men udover dem finder man Lemming i nord og Enslev i det sydlige. Hvis man følger Giber Ringvej eller Hovedvejen sydpå vil man se, at størstedelen af området består af åbne arealer og marker.

Transport i Hasselager

Der er mange transportmuligheder i Hasselager. Der er flere buslinjer, der kører gennem Hasselager, herunder linje 2A, 2B, 3A, 3B og 4A. Der er også togstationer, der kører gennem Hasselager, herunder Hasselager Station og Kolt Station. Der er også flere cykelstier, der forbinder Hasselager med andre dele af Aarhus. Der er også flere parkeringsmuligheder, herunder offentlige parkeringspladser og private parkeringspladser.