Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Frederikshavn

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Frederikshavn herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Frederikshavn, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Frederikshavn i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Frederikshavn.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Frederikshavn

236 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Frederikshavn over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederikshavn over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Frederikshavn på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Frederikshavn der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Frederikshavn der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederikshavn over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederikshavn over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederikshavn over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. september 2023 189 0 58
23. september 2023 247 2 0
22. september 2023 245 3 0
21. september 2023 242 0 5
20. september 2023 247 57 0
19. september 2023 190 57 114
18. september 2023 247 57 0
17. september 2023 190 5 0
16. september 2023 185 0 0
15. september 2023 185 2 7
14. september 2023 190 2 0
13. september 2023 188 0 1
12. september 2023 189 0 63
11. september 2023 252 2 2
10. september 2023 252 55 0
9. september 2023 197 1 57
8. september 2023 253 57 0
7. september 2023 196 0 54
6. september 2023 250 51 0
5. september 2023 199 6 5
4. september 2023 198 8 0
3. september 2023 190 0 65
2. september 2023 255 7 7
1. september 2023 255 9 0
31. august 2023 246 5 0
30. august 2023 241 1 7
29. august 2023 247 58 1
28. august 2023 190 0 0
27. august 2023 190 0 0
26. august 2023 190 0 0
25. august 2023 190 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Frederikshavn

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederikshavn over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederikshavn over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederikshavn over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederikshavn over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederikshavn over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 236
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 58
Ledige m2 i alt 235.807
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 614
Højeste m2-pris 2.340
Laveste m2-pris 32,82

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Frederikshavn

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Frederikshavn, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Frederikshavn via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Frederikshavn

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Butik til leje i Frederikshavn

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Lager til leje i Frederikshavn

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Frederikshavn

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Frederikshavn

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Frederikshavn

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Frederikshavn

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Frederikshavn ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Frederikshavn

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Frederikshavn, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Frederikshavn med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Frederikshavn, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Frederikshavn

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Frederikshavn, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Frederikshavn til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Frederikshavn til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Frederikshavn eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

Veje med ledige erhvervslejemål i Frederikshavn
Information om kommunen