Erhvervslokaler på Frederiksberg

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler på Frederiksberg herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje på Frederiksberg, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje på Frederiksberg i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler på Frederiksberg.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
200 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler på Frederiksberg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederiksberg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Frederiksberg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Frederiksberg der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Frederiksberg der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederiksberg over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederiksberg over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. april 2024 113 1 9
23. april 2024 121 3 3
22. april 2024 121 2 0
21. april 2024 119 5 0
20. april 2024 114 0 0
19. april 2024 114 4 6
18. april 2024 116 4 0
17. april 2024 112 3 1
16. april 2024 110 1 7
15. april 2024 116 5 1
14. april 2024 112 1 1
13. april 2024 112 0 13
12. april 2024 125 2 2
11. april 2024 125 1 1
10. april 2024 125 1 5
9. april 2024 129 6 0
8. april 2024 123 0 5
7. april 2024 128 0 0
6. april 2024 128 1 3
5. april 2024 130 3 1
4. april 2024 128 2 16
3. april 2024 142 2 4
2. april 2024 144 5 0
1. april 2024 139 0 3
31. marts 2024 142 0 5
30. marts 2024 147 4 1
29. marts 2024 144 1 5
28. marts 2024 148 2 5
27. marts 2024 151 5 0
26. marts 2024 146 5 4
25. marts 2024 145 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler på Frederiksberg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederiksberg over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederiksberg over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederiksberg over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederiksberg over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederiksberg over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 202
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 9
Ledige m2 i alt 65.794
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 5.251
Højeste m2-pris 147.600
Laveste m2-pris 450

Erhvervslokaler til leje på Frederiksberg

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje på Frederiksberg, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet på Frederiksberg via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje på Frederiksberg

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Butik til leje på Frederiksberg

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Lager til leje på Frederiksberg

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Værksted til leje på Frederiksberg

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Klinik til leje på Frederiksberg

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Restaurant til leje på Frederiksberg

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab på Frederiksberg

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab på Frederiksberg ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål på Frederiksberg

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål på Frederiksberg, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje på Frederiksberg med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale på Frederiksberg, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale på Frederiksberg

Når du har lejet et nyt erhvervslokale på Frederiksberg, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler på Frederiksberg til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler på Frederiksberg til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler på Frederiksberg eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Frederiksberg?

Frederiksberg er en kommune, der ligger i Region Hovedstaden i Danmark. Det er en selvstyrende kommune, der har egen kommunalbestyrelse, og det er også den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksberg har en stor andel af befolkningen, der er bosat i byen, og det er også en af de mest velhavende kommuner i Danmark. Det er også et populært sted at bo, da det har en af de højeste levestandarder i landet.

Kommunen har også en række attraktioner, herunder Frederiksberg Have, som er et af de mest berømte parker i Danmark. Derudover er der også en række museer, teatre, restauranter og andre kulturelle seværdigheder. Der er også en række shoppingmuligheder, såsom Frederiksberg Centret, der er en af de største indkøbscentre i Danmark.

Lokalesøgning på Frederiksberg

Virksomheder som søger lokaler til erhvervsmæssig aktivitet kan finde et stort udvalg af kontorlokaler, butikker og andre erhvervsmæssige lokaler på Frederiksberg. Erhvervslivet er meget veludviklet på Frederiksberg, og der er et stort udvalg af erhvervsrelaterede virksomheder, der er bosat i kommunen. Caféer, restauranter, butikker og andre detailhandelsvirksomheder er også meget udbredt på Frederiksberg blandt andet omkring, og i, Frederiksberg centeret.

Vigtige steder i Frederiksberg

Frederiksberg er et sted med mange centrale steder at kende til. Frederiksberg Allé forbinder Frederiksberg Have med Vesterbro og Vesterbrogade. Parallelt med løber Gammel Kongevej som går langs den sydlige del af søerne i København. Frederiksberg huser også store dele af CBS campusser, samt Frederiksbergcenteret og Frederiksberg Have med Københavns Zoologiske have i midten.

Transport i Frederiksberg

Selvom Frederiksberg ikke har nogen togforbindelser har den massere af metro og busforbindelser. Det inkluderer blandt andet metrostationerne Frederiksberg Allé st. , Frederiksberg st., Lindevang st., Flintholm st., Aksel Møllers Have og Forum.

Bus forbindelserne tæller mange blandt andet 1A som kører helt til Allerød st.