Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Gistrup

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Gistrup. Mere info om butikslokaler til leje i Gistrup.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Gistrup. Mere info om butikslokaler til leje i Gistrup.
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Butikslokaler, som sendes ud til de relevante udlejere i Gistrup. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger butikslokaler i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Find butikslokaler i Gistrup på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler til leje i Gistrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Gistrup . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Gistrup herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Gistrup end butikslokaler til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Gistrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gistrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gistrup der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Gistrup?

I Gistrup finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Gistrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gistrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Gistrup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Gistrup.

Hvor meget koster et lokale i Gistrup?

Prisen på et lokale i Gistrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Gistrup.