Erhvervslokaler i Aalborg

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Aalborg herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Aalborg, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Aalborg.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
530 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Aalborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Aalborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Aalborg der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Aalborg der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over nye lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Aalborg over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 619 2 1
16. juli 2024 618 2 2
15. juli 2024 618 10 1
14. juli 2024 609 2 1
13. juli 2024 608 1 9
12. juli 2024 616 7 1
11. juli 2024 610 8 7
10. juli 2024 609 5 3
9. juli 2024 607 2 2
8. juli 2024 607 2 2
7. juli 2024 607 2 5
6. juli 2024 610 0 4
5. juli 2024 614 1 1
4. juli 2024 614 8 2
3. juli 2024 608 3 5
2. juli 2024 610 2 8
1. juli 2024 616 0 0
30. juni 2024 616 1 1
29. juni 2024 616 1 3
28. juni 2024 618 7 5
27. juni 2024 616 14 0
26. juni 2024 602 3 12
25. juni 2024 611 8 2
24. juni 2024 605 2 3
23. juni 2024 606 7 6
22. juni 2024 605 2 2
21. juni 2024 605 2 5
20. juni 2024 608 2 1
19. juni 2024 607 19 10
18. juni 2024 598 12 24
17. juni 2024 610 2 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over nye lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Aalborg over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Aalborg over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 531
Antal nye lokaler siden i går 2
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 352.596
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.027
Højeste m2-pris 3.733,33
Laveste m2-pris 45,78

Erhvervslokaler til leje i Aalborg

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Aalborg, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Aalborg via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Aalborg

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Butik til leje i Aalborg

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Lager til leje i Aalborg

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Aalborg

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Aalborg

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Aalborg

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Aalborg ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Aalborg

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Aalborg ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Aalborg

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Aalborg, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Aalborg med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Aalborg, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Aalborg

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Aalborg, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Aalborg til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Aalborg til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Aalborg eller søge lejere direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Aalborg

Aalborg er en vigtig erhvervsby i Danmark, og den har et dynamisk og mangfoldigt erhvervsliv. Byen er hjemsted for en række store virksomheder. Aalborg er også et vigtigt center for vidensbaserede virksomheder, herunder inden for it, sundhed og bioteknologi.

Aalborg har gode transportforhold for virksomheder. Byen er beliggende i det nordlige Danmark og har en central placering i forhold til resten af landet. Der er gode forbindelser til København, Aarhus og Odense med både tog, bus og bil.

De gode transportforhold i Aalborg gør det nemt og hurtigt for virksomheder at transportere varer og medarbejdere. Det er med til at gøre Aalborg til en attraktiv destination for virksomheder.

Bydele i Aalborg

Aalborg Centrum

 • Byens centrum med et bredt udvalg af butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige faciliteter

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg Centrum

Aalborg SV

 • Blanding af boliger, erhverv og natur
 • Hjemmested for Aalborg Universitetshospital

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg SV

Aalborg SØ

 • Stor bydel med et bredt udvalg af boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner
 • Hjemmested for Aalborg Zoo og Aalborg Universitet

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg SØ

Aalborg Øst

 • Stor bydel med et bredt udvalg af boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner
 • Hjemmested for mange grønne områder

Find ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst

Svenstrup J

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg,

Find ledige erhvervslokaler i Svenstrup J

Nibe

 • By med kanaler og broer
 • Hjemmested for Nibe Festival

Find ledige erhvervslokaler i Nibe

Gistrup

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Gistrup

Klarup

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Klarup

Storvorde

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Storvorde

Kongerslev

 • Populært sted at bo for pendlere til Aalborg

Find ledige erhvervslokaler i Kongerslev

Nørresundby

 • By på den anden side af Limfjorden fra Aalborg
 • Hjemmested for mange historiske bygninger og kulturinstitutioner

Find ledige erhvervslokaler i Nørresundby

Mere information om Aalborg som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Aalborg, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Aalborg som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Aalborg i denne guide: Aalborg: Nordjyllands erhvervspuls