Erhvervslokaler i Aalborg Øst

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Aalborg Øst, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg Øst i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
44 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Aalborg Øst på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Aalborg Øst der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Aalborg Øst der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Aalborg Øst over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. maj 2024 48 1 2
27. maj 2024 50 1 0
26. maj 2024 49 0 0
25. maj 2024 49 0 0
24. maj 2024 49 0 0
23. maj 2024 49 0 0
22. maj 2024 49 0 0
21. maj 2024 49 0 0
20. maj 2024 49 0 0
19. maj 2024 49 0 0
18. maj 2024 49 0 0
17. maj 2024 49 0 0
16. maj 2024 49 0 0
15. maj 2024 49 2 0
14. maj 2024 47 0 0
13. maj 2024 47 0 0
12. maj 2024 47 0 0
11. maj 2024 47 0 0
10. maj 2024 47 0 0
9. maj 2024 47 0 0
8. maj 2024 47 0 0
7. maj 2024 47 0 0
6. maj 2024 47 1 0
5. maj 2024 46 0 1
4. maj 2024 47 1 1
3. maj 2024 47 2 0
2. maj 2024 45 0 1
1. maj 2024 46 0 2
30. april 2024 48 0 0
29. april 2024 48 0 0
28. april 2024 48 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Aalborg Øst over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 44
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 98.284
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 624
Højeste m2-pris 1.250
Laveste m2-pris 55

Erhvervslokaler til leje i Aalborg Øst

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Aalborg Øst, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Aalborg Øst via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Aalborg Øst

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Butik til leje i Aalborg Øst

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Lager til leje i Aalborg Øst

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Aalborg Øst

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Aalborg Øst

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Aalborg Øst

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Aalborg Øst

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Aalborg Øst

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Aalborg Øst, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Aalborg Øst med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Aalborg Øst, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Aalborg Øst

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Aalborg Øst, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Aalborg Øst til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Aalborg Øst eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Aalborg Øst?

Aalborg Øst er en bydel i Aalborg som ligger mellem Aalborg Centrum og Storvorde. Hvis man kigger på det oppefra vil det være kendetegnet ved en stor kridtgrav med turkisblåt vand, dette sted hedder Rørdal Kridtgrav.

Lokalesøgning i Aalborg Øst

Erhvervsinteresser er også i højsædet når man befinder sig i Aalborg Øst. Udover boliger i midten af bydelen finder man i udkanten fantastiske muligheder for mange kvadratmeter til store erhvervsformål. Port of Aalborg er blandt andet beliggende ud til Limfjorden med et hav af andre marinerelaterede virksomheder. Hvis man bevæger sig mere sydpå i bydelen finder man Aalborg Universitet, hvor der er mange forskellige erhvervsinteresser samt et meget ungt klientel.

Vigtige steder i Aalborg Øst

Der er mange vigtige steder i Aalborg Øst, herunder Rørdal Kridtgrav, der er et populært sted at besøge. Der er også mange kirker og skoler, herunder Aalborg Øst Skole, der er en af de største skoler i Aalborg. Der er også mange offentlige institutioner, herunder Aalborg Øst Bibliotek, der er et populært sted at besøge. Nørre Tranders Kirke er også et populært sted at besøge.

Transport i Aalborg Øst

Der er mange måder at komme rundt i Aalborg Øst på, herunder busser, tog og cykler. Der er også mange offentlige parkeringspladser, så det er nemt at parkere sin bil. Der er også mange cykelstier, så det er nemt at komme rundt på cykel.