Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontorfællesskab til leje, Albertslund, Herstedvang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 143738
  • Kontorfællesskab
  • 3 - 10
  • 15 Pladser
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Rent Estate A/S
Frank Buch-Andersen
tlf: 70220029
portal@rentestate.dk
Hjemmeside

50% lejerabat resten af 2020

Top moderne kontorfællesskab beliggende på 1. salen i en større ejendom med mange store og mellemstore lejere, herunder Unisport, Danske Bank, Fagerhult, Kemp & Lauritzen m.fl. 

Udlejer tilbyder som noget ekstraordinært 50% lejerabat resten af 2020 - Rabatten er fratrukket i nedenstående priser. I lejen er også inkluderet aconto fælles-, drifts- og varmeudgifter.

Kontorfællesskabet har flotte glasløsninger, LED-belysning mm., ligesom der er brugsret til 4 store moderne mødelokaler med TV-skærme. Endelig er der adgang til fælles kantine, som på nuværende tidspunkt driftes af Jespers Torvekøkken.  

Området:

Lejemålet er en del af Albertslund's eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm. 

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:

Lejemålet er beliggende på ejendommens 1. sal, og fremstår super flot og præsentabelt for gæster og medarbejdere, med moderne glasløsninger, grå/sorte tæppefliser og fuldt møblerede mødelokaler. 

Der er ligeledes kantine tilknyttet der driftes af Jespers Torvekøkken, og som dagligt laver varierende frokost til husets lejere og eventuelle gæster.

Til alle opgange er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:

Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. - Vallensbæk St. 

Størrelse:

Lejemålene udgør fra 80 - 200 m2, hvor man har mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

Leje fratrukket rabatten:

Den månedlige leje udgør ved:

80 m2: kr. 3.333,33 (inkl. fælles, drift og varme).

200 m2: kr. 8.333,33 (inkl. fælles, drift og varme).

Svarende til en leje på kr. 500,00 pr. m2 inkl. lejers betaling af aconto fælles-, drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:

Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 3%, første gang pr. 1. januar 2021.

Depositum:

Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Fællesudgifter:

Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens fællesudgifter til bl.a. rengøring af fællesarealerne, el-forbrug og internet. 

Lejer betaling af aconto fællesbidrag er inkluderet i lejen.

Driftsudgifter:

Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, fælles el-forbrug, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Lejer betaling af aconto driftsbidrag er inkluderet i lejen.

Varme:

Der udarbejdes årligt (kalenderåret) et varmeregnskab, som fordeler varmeudgifterne på alle lejemål.

Lejer betaling af aconto varmebidrag er inkluderet i lejen.

Moms:

Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:

Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:

Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”.

Opsigelse:

Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:

Efter aftale.
Services: Bredbånd, Catering, Eget firmaskilt ved hoveddør, Kantine, Køkken/frokoststue, Konferencefaciliteter, Madordning, Parkeringspladser, Rengøring

Dette lokale ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info.