Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervsejendomme til investering eller salg i Kastrup

Herunder kan du se investeringsejendomme til salg i Kastrup og erhvervsejendomme til salg i Kastrup. Tryk på den investeringsejendom til salg i Kastrup eller den erhvervsejendom til salg i Kastrup, som du ønsker mere info om. Find dine erhvervsejendomme til investering i Kastrup herunder. God fornøjelse. Mere info om investeringsejendomme og erhvervsejendomme i Kastrup.

Lav en søgeagent og få besked om nye erhvervsejendomme til salg

4 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

 

Erhvervsejendom til investering i Kastrup

Der findes erhvervsejendomme til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en erhvervsejendom til salg i Kastrup, så er der mange muligheder. Du kan finde erhvervsejendomme og investeringsejendomme i Kastrup i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en investerings ejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af erhvervsejendomme kan være meget lukrativt.

Inden du køber en erhvervsejendom, er det vigtigt at du undersøger afkastet, risikoen og beliggenheden af ejendommen - husk at få alt relevant info fra sælger og rådgiver. Det er også vigtigt at du overvejer alle de førende ejendomsinvesteringer, så du kan få det bedste ud af din investering. Det er også vigtigt at du har en god forståelse af de lokale markedsvilkår, så du kan få det bedste ud af din investering. Det er også vigtigt at du har en god forståelse af de lokale lovgivningsmæssige rammer, så du kan få det bedste ud af din investering. Endelig er det vigtigt at du har en god forståelse af de økonomiske vilkår, så du kan få det bedste ud af din investering.

Investeringsejendomme i Kastrup

Leder du efter en investeringsejendom i Kastrup er du kommet til det rette sted, hvad enten du søger boligudlejningsejendomme til investering, udlejningsejendomme til investering eller investeringsejendomme til salg i Kastrup. Vi har også lagerejendomme, butiksejendomme, kontorejendomme, hotelejendomme til investering i Kastrup.

Det er en rigtig god forretningsmodel at investere i og købe, udvikle og udleje erhvervsejendomme. Når du køber erhvervsejendomme, er det dog meget vigtigt at du er parat til lave udvikling af bygningerne og af ejendommen således at du kan få den optimale leje ud af din kommende lejer.

Hvad er Kastrup?

Kastrup er en bydel i Københavns Kommune, som ligger i den sydøstlige del af hovedstaden. Bydelen er hjemsted for Kastrup Lufthavn, som er Danmarks største lufthavn. Kastrup er også kendt for sine mange strande, som er perfekte til en afslappende dag ved vandet. Bydelen har også et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle aktiviteter.

Kastrup er også kendt for sine mange grønne områder, som er perfekte til at slappe af og nyde naturen. Bydelen har også flere offentlige parker, som er et godt sted at gå en tur og nyde den friske luft. Kastrup er også et godt sted at bo, da det har et stort udvalg af boliger, der passer til enhver smag og økonomi.

Lokalesøgning i Kastrup

Det er oplagt at søge virksomhedslokaler i Kastrup, især hvis man er en virksomhed som har interesser både øst og vest for Øresund, dette skyldes de eminente transportmuligheder. Man kan også søge lejelokaler til restaurant eller cafe, i Kastrup kommer der nemlig mange internationale rejsende grundet Kastrup Lufthavn. Virksomheder der ønsker at være tæt på Københavns centrum, men samtidig have god adgang til motorveje og lufthavn, vil finde Kastrup et godt sted at etablere sig.

Vigtige steder i Kastrup

Man kan næsten ikke sige Kastrup uden også at sige Københavns Lufthavn. Hvis ikke man flyver over Øresund eller Tårnby er der god sandsynlighed for, at man er kommet henover Kastrup. Som passagerer eller rejsende kan man i hvert fald tydeligt kigge ud over hele Kastrup fra et flyvindue. Amager Strandpark er også en af de mange andre faciliteter beliggende i Kastrup. Derudover er det også ud fra Kastrup, at Øresundsbroen går ud fra.

Transport i Kastrup

Udover lufthavnen har Kastrup mange andre transportforbindelser. Der er flere bus- og togforbindelser, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Der er også flere cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i Kastrup på en sikker og miljøvenlig måde.

Veje med ledige erhvervslejemål i Kastrup
Information om kommunen