Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervsejendomme til investering eller salg i Dragør

Herunder kan du se investeringsejendomme til salg i Dragør og erhvervsejendomme til salg i Dragør. Tryk på den investeringsejendom til salg i Dragør eller den erhvervsejendom til salg i Dragør, som du ønsker mere info om. Find dine erhvervsejendomme til investering i Dragør herunder. God fornøjelse. Mere info om investeringsejendomme og erhvervsejendomme i Dragør.

Lav en søgeagent og få besked om nye erhvervsejendomme til salg

1 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

 

Erhvervsejendom til investering i Dragør

Der findes erhvervsejendomme til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en erhvervsejendom til salg i Dragør, så er der mange muligheder. Du kan finde erhvervsejendomme og investeringsejendomme i Dragør i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en investerings ejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af erhvervsejendomme kan være meget lukrativt.

Inden du køber en erhvervsejendom, er det vigtigt at du undersøger afkastet, risikoen og beliggenheden af ejendommen - husk at få alt relevant info fra sælger og rådgiver. Det er også vigtigt at du overvejer alle de førende ejendomsinvesteringer, så du kan få det bedste ud af din investering. Det er også vigtigt at du har en god forståelse af de lokale markedsvilkår, så du kan få det bedste ud af din investering. Det er også vigtigt at du har en god forståelse af de lokale lovgivningsmæssige rammer, så du kan få det bedste ud af din investering. Endelig er det vigtigt at du har en god forståelse af de økonomiske vilkår, så du kan få det bedste ud af din investering.

Investeringsejendomme i Dragør

Leder du efter en investeringsejendom i Dragør er du kommet til det rette sted, hvad enten du søger boligudlejningsejendomme til investering, udlejningsejendomme til investering eller investeringsejendomme til salg i Dragør. Vi har også lagerejendomme, butiksejendomme, kontorejendomme, hotelejendomme til investering i Dragør.

Det er en rigtig god forretningsmodel at investere i og købe, udvikle og udleje erhvervsejendomme. Når du køber erhvervsejendomme, er det dog meget vigtigt at du er parat til lave udvikling af bygningerne og af ejendommen således at du kan få den optimale leje ud af din kommende lejer.

Hvad er Dragør?

Dragør er en lille by på Amager, der ligger lige ud til Øresund. Byen har en lang historie, der går helt tilbage til middelalderen. Dragør er kendt for sin smukke gamle bydel, der er fuld af historiske huse og små gader. Byen er også kendt for sin rolige atmosfære og for at være et godt sted at slappe af.

Dragør er også et populært turistmål, da det er et af de få steder i Danmark, hvor man kan se det smukke Øresund. Der er også mange restauranter og cafeer, der serverer lokale specialiteter og internationale retter. Byen har også et stort udvalg af butikker, der sælger alt fra lokalt fremstillede produkter til eksotiske souvenirs.

Lokalesøgning i Dragør

At drive erhverv i Dragør er en god mulighed for at udnytte byens mange fordele. Der er mange lokale virksomheder, der tilbyder et bredt udvalg af produkter og tjenester. Udbuddet af lokaler er også stort, det kan eksempelvis være restauranter eller caféer. Derudover er Dragør også en god placering for enten Københavnere der ønsker mere rolige omgivelser til sin virksomhed, om en man søger klinik til leje eller kontorlokaler til leje. Det kan også være en fordel med lokaler i Dragør, hvis man har medarbejdere fra Malmø eller det sydlige Sverige, det er nemlig nemt at komme fra Øresundsbroen til Dragør.

Vigtige steder i Dragør

Dragør er også hjemsted for nogle af Danmarks vigtigste historiske steder, herunder Dragør Kirke og Dragør Fort. Kirken er en af de ældste i landet og er kendt for sin smukke arkitektur. Fortet er et af de mest velbevarede fæstningsanlæg i Danmark og er et must-see for historieinteresserede. Der er også mange andre seværdigheder, herunder Dragør Museum, Dragør Havn og Dragør Strand. Lige syd for Dragør Fort finder man også Dragør Badeanstalt og Søbad, her har mange borgere gavn af at søge hen for at bade i Østersøen.

Transport i Dragør

Dragør er godt forbundet med resten af Danmark og København. Byen har en busforbindelse til København, og der er også togforbindelser til København og andre dele af landet. Kastrup lufthavn ligger klods op og ned ad Dragør og man har derfor ikke langt til internationale luftrejser.

Veje med ledige erhvervslejemål i Dragør
Information om kommunen