Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Brabrand

Du har søgt efter erhvervslokaler i Brabrand. Mere info om erhvervslokaler i Brabrand .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Brabrand. Mere info om erhvervslokaler i Brabrand .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find erhvervslokaler i Brabrand

Leder du efter erhvervslokaler i Brabrand? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Brabrand der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Brabrand  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Brabrand, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Brabrand

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Brabrand. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Brabrand der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brabrand?

I Brabrand finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Brabrand ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brabrand kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brabrand?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Brabrand.

Hvor meget koster et lokale i Brabrand?

Prisen på et lokale i Brabrand afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brabrand.