Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Drømmer du om at blive selvstændig frisør?

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 213813
  • Butik/restauration
  • 128 m2
  • 50.000 DKK

Butik/restauration til investering eller salg, Viborg, St. Sct. Hans Gade

Så har du nu mulighed for at overtage en igangværende salon i Viborg. Det drejer sig om SKØN, som har 6 år på bagen heraf det sidste år på sin nuværende plads i Viborg.

Salonen har været drevet alene med det koncept, at der kun har været én kunde af gangen og tid til velvære, luksus og grundige kvalitetsbehandlinger. Det koncept har været taget yderst godt imod, og det betyder at salonen har et rigtig godt omdømme. Hvis du har lyst, kan du overtage navn og koncept, men du kan selvfølgelig også sætte dit eget præg på stedet.

Du overtager stedet med lejemål og alt inventar, herunder massagestol, spritny vaskemaskine og tørretumbler, to klimazoner, betjeningsstole og meget mere. Der er lagt nyt erhvervsgulv og der er en udsugning, som bare skal monteres. Der er helt nyt lækkert og professionelt arbejdslys. Salonen er ca. 60 kvm og har ydermere ca. 60 kvm i kælderen, med personalekøkken og toilet og plads til lager.

Stedet ligger i en sidegade til Nytorv, som er omdrejningspunkt for markeder og hyggelige events, og tæt på gågaden. Der er ubegrænset, gratis parkering lige i nærheden og gaden er hyggelig med brosten og gamle huse.

Gratis parkering i umiddelbar nærhed.

Information og data

Denne erhvervsejendom til salg ligger på St. Sct. Hans Gade i Viborg. Viborg har postnummeret 8800, og ligger i kommunen Viborg, som ligger i Region Midtjylland. Ejendommen er i alt 128 m2. Salgsprisen for ejendommen er 50.000 DKK. Ejendommen er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.


Rutevejledning

Lignende lokaler