Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Storage24- det rette sted for dine projekter

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 213795
  • Lager
  • 56 m2
  • Ikke angivet
Storage24
Udlejningsafdelingen
tlf: 89881231
leje@storage24.com
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Lager til leje, Hasselager, Bøgekildevej

Vores populære lagerpark i Hasselager er med en beliggenhed nær Aarhus, det perfekte lejemål for både virksomheder og private.

Storage24 kan tilbyde modulopbyggede garager, noget som gør lagerparkerne til det ideelle lejemål for en mindre håndværksmæssig virksomhed, handelsvirksomheder med logistiske udfordringer eller privatpersoner med behov for mere lagerplads. Hos os får du fleksible depotrum fra 28m2 til 56m2 med tilgængelighed 24/7, beliggende i en moderne lagerpark med fuld videoovervågning.

Alle vores lagerrum er forsynet med strøm, og de egner sig både til opbevaring, hobbyværksted, som sikker og tør opbevaring af veteranbil, autocamper eller båd, samt at de kan huse mindre virksomheder. Med fleksible lejeforhold, kort opsigelsesperiode og mulighed for at udvide lagerpladsen efter behov, så er vi et populært valg hos mindre virksomheder og selvstændige.

I og med at vores lagerrum har en stor loftshøjde, er det muligt at indbygge en mezzanin, og skabe det perfekte lager til din professionelle virksomhed, såvel som at du endelig har mulighed for at skabe dit helt eget hobbyværksted.

Vær opmærksom på at vores lagre til leje, er kolde lagre, dvs. at selv om de er isolerede, så er de ikke opvarmet. Hvis du ønsker et sted hvor du kan kombinere leje af lager og garage med et kontor, så skal du se nærmere på vores Business Enheder, som du bl.a. finder i Greve.

56m2: Forsynet med to porte. Perfekt størrelse som lager for virksomhed, og god plads til to biler.

Information og data

Dette lagerlejemål, ligger på Bøgekildevej i Hasselager. Hasselager har postnummeret 8361, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Lokalet er i alt 56 m2. Dette lager til leje er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.Rutevejledning

I nærheden

  • Supermarked

    796 m
  • Fastfood

    760 m

Lignende lokaler